17.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Επιστρέφει στη Λίβερπουλ ο Σαλάχ λόγω τραυματισμού

Ειδήσεις Ελλάδα

Άσχημα είναι τα νέα για τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Γκάνα (18/01, 2-2) για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Τις επόμενες μέρες υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο.

Ο Σαλάχ αναμένεται να επιστρέψει στην Αγγλία, ώστε να ακολουθήσει θεραπεία με τη Λίβερπουλ και να επιστρέψει σύντομα στη δράση και ενδέχεται να επιστρέψει στο Copa Africa μόνο υπό μία προϋποθέση!

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου:

«Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου ανακοινώνει ότι ο Σαλάχ θα ταξιδέψει στην Αγγλία για να ξεκινήσει θεραπεία, με την ελπίδα πως θα ενταχθεί στην εθνική ομάδα, εάν προκριθεί στον ημιτελικό».

Μάλιστα, το ενδεχόμενο να επιστρέψει στους «Φαραώ» επιβεβαίωσε και ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, μετά από την αναμέτρηση των «ρεντς» με την Μπόρνμουθ. «Αν είναι έτοιμος πριν τον τελικό, τότε πιθανότατα θα επιστρέψει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής», είπε.

Βέβαια, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι η Αίγυπτος θα καταφέρει να φτάσει ως τα ημιτελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, καθώς βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου με 2 βαθμούς, με την Γκάνα και την Μοζαμβίκη να είναι έναν βαθμό πίσω. Ο Σαλάχ θα μείνει στην Ακτή Ελεφαντοστού για να παρακολουθήσει από κοντά τον τελευταίο αγώνα ομίλου της Αιγύπτου με το Πράσινο Ακρωτήρι τη Δευτέρα (22/01, 22:00).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό