20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Επιπλέον προστασία των κλειδωμένων συνομιλιών με Secret Code

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ομάδα ανάπτυξης του WhatsApp κυκλοφορεί μια νέα λειτουργία Secret Code που προσθέτει άλλο ένα επίπεδο ιδιωτικότητας στις κλειδωμένες συνομιλίες στην υπηρεσία. Η εφαρμογή εγκαινίασε το Chat Lock νωρίτερα φέτος για να διευκολύνει τους χρήστες να αποκρύπτουν ευαίσθητες συνομιλίες και τώρα προσθέτει έναν τρόπο για την περαιτέρω προστασία αυτών των συνομιλιών και την δυσκολότερη ανεύρεσή τους αν κάποιος έχει πρόσβαση στη συσκευή.

Πολύ σύντομα, αντί να εμφανίζονται όλες οι κλειδωμένες συνομιλίες σας σε έναν φάκελο, θα μπορείτε να επιλέξετε να τις κρύψετε πίσω από έναν κωδικό πρόσβασης που είναι διαφορετικός από αυτόν που χρησιμοποιείτε για να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας. Ο μυστικός κωδικός μπορεί να περιλαμβάνει γράμματα, αριθμούς, ειδικούς χαρακτήρες και emojis.

Εάν μάλιστα αποκρύψετε τον φάκελο κλειδωμένων συνομιλιών από τη λίστα, τότε αυτές θα μπορούν να ανακαλυφθούν μόνο πληκτρολογώντας τον μυστικό σας κωδικό στη γραμμή αναζήτησης. Η ιδέα πίσω από αυτή τη λειτουργία είναι να αποτρέψετε τα άτομα που έχουν πρόσβαση στην συσκευή σας να γνωρίζουν καν ότι έχετε κλειδωμένο φάκελο συνομιλιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε μυστικό κωδικό και μπορείτε αν θέλετε να επιλέξετε να εμφανίζονται οι κλειδωμένες συνομιλίες σας στη λίστα των συνομιλιών σας.

Το λανσάρισμα του Secret Code έχει ξεκινήσει ήδη σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά ενδέχεται να χρειαστούν ημέρες/εβδομάδες για να το δείτε και στην δική σας συσκευή.

[WhatsApp]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό