17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Επικό τρολ του Έλον Μασκ στη Meta για τα προβλήματα σε Facebook, Instagram

Ειδήσεις Ελλάδα

Επικό τρολάρισμα στη Meta έκανε ο Έλον Μασκ μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τα τεχνικά προβλήματα σε Facebook, Instagram και Messenger.

«Αν διαβάζεις αυτή τη δημοσίευση, είναι γιατί οι σέρβερς μας λειτουργούν», γράφει σε ανάρτησή του ο δισεκατομμυριούχος και ιδιοκτήτης του Χ (πρώην Twitter) σε μία πρώτη του αντίδραση για το «blackout» στις κοινωνικές πλατφόρμες της Meta.

Το τρολάρισμα όμως δε σταματάει εκεί.

Σε συνέχεια της πρώτης του ανάρτησης, ανέβασε μια φωτογραφία με τους γνωστούς πιγκουίνους από την ταινία κινουμένων σχεδίων «Οι πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης», βάζοντας και την δημοσίευση του Άντι Στόουν, στελέχους του τμήματος Επικοινωνίας της Meta, ο οποίος έγραψε «είμαστε ενήμεροι ότι ο κόσμος αντιμετωπίζει προβλήματα με την πρόσβαση στις υπηρεσίες μας. Δουλεύουμε σε αυτό αυτή τη στιγμή».

Το πρόβλημα αντιμετώπισαν εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως και αφορούσε τόσο κινητές όσο και desktop συσκευές, δεδομένου ότι λογαριασμοί τους είχαν απενεργοποιηθεί. Μάλιστα, πολλοί κατάγγειλαν ότι οι λογαριασμοί τους έμοιαζαν να έχουν διαγραφεί.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό