14.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Επικός παπάς στη Μυτιλήνη περιγράφει αγώνες!

Ειδήσεις Ελλάδα

Παπάς μεταδίδει αγώνες τοπικού τρελό; Και όμως πραγματικό! Το γύρω του κόσμου, κάνει το βίντεο με την συνέντευξη του Ιερέα Γρηγόριου Πολίμου που μετά την κυριακάτικη Λειτουργία, πηγαίνει στο γήπεδο για να μεταδώσει τα ματς!

Εδώ και έξι μήνες ο Ιερέας από την Μυτιλήνη, σπικάρει αγώνες στο youtube. Από μικρός άκουγε EΡΑ Σπορ, και το όνειρο του ήταν να περιγράφει αγώνες. Ο εν λόγω Ιερέας Γρηγόριος Πολίμιος, μεγάλωσε στην Αθήνα αλλά έχει καταγωγή από το νησί της Μυτιλήνης. Όταν επέστρεψε στο νησί, και στην ενορία της εκκλησίας , άρχιζε να μαζεύει τα μικρά παιδιά της περιοχής ώστε να τα εντάξει στο κομμάτι του αθλητισμού κάτι που τόσο πολύ αγαπάει.

Με την είσοδο του στην ΕΠΣ Λέσβου, ξεκίνησε και η ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο εντατικότερα! Τώρα λίγους μήνες μετά, ο ίδιος δηλώνει πολύ χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη της ζωής του, και το πιο ωραίο της όλη υπόθεσης; Περιγράφει όλους τους τοπικούς αγώνες στο νησί, μέσω του “Mpalader TV” στο YouTube και είναι επίσης παρατηρητής αγώνων!

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης, είναι ότι ο Πάτερ το έχει… σπουδάσει και όλας! Συγκεκριμένα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ποδοσφαίρου ώστε να γνωρίζει και να μπορεί να εκφέρει άποψη σχετικά με την τροπή του παιχνιδιού. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό