26.5 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Επικοινώνησε με Κομπανί η Μπάγερν

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μπάγερν Μονάχου παραμένει στο… κυνήγι για τον νέο της προπονητή και ο Βινσέντ Κομπανί θεωρείται ως ο πιο πιθανός για να διαδεχθεί τον Τόμας Τούχελ στον άκρο του πάγκο. Το σήριαλ με τον προπονητή στους Βαυαρούς δεν λέει να… τελειώσει, αφού η κατάσταση τους τελευταίους μήνες είναι πραγματικά τρομερή.

Ο Τούχελ ανακοίνωσε πως θα φύγει, η Μπάγερν δεν κατάφερε να φέρει κανέναν από τους τεχνικούς που ήθελε για τον αντικαταστήσουν (Τσάμπι Αλόνσο, Σεμπάστιαν Χένες, Χάνσι Φλικ, Γιούλιαν Νάγκλεσμαν), επιχείρησε να κρατήσει τον Τούχελ, όμως εκείνος αρνήθηκε και το «διαζύγιο» είναι πλέον δεδομένο.

Έτσι, τα ονόματα που εξετάζονται είναι πολλά, όμως όπως αναφέρει ο έγκριτος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Βινσέντ Κομπανί έχει ήδη επικοινωνήσει δύο φορές με την Μπάγερν Μονάχου και περιμένει το τελικό τους «οκ», ώστε να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις. Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν αποτελεί ένα από τα ονόματα στη λίστα, παρά την λήξη της συνεργασίας του με την Τσέλσι.

🔴👀 It’s still only Bayern in talks for Vincent Kompany, as reported again last night.

Two direct calls, concrete appreciation and now Kompany waiting for Bayern’s internal decision. ⤵️ https://t.co/yQafyPSnVI

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 22, 2024

Ο Κομπανί έχει υπάρξει προπονητής της Μπέρνλι τα τελευταία δύο χρόνια και παρά το γεγονός πως κατάφερε πέρυσι να την ανεβάσει στην Premier League, φέτος η ομάδα του δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική και υποβιβάστηκε στην Championship. Υπενθυμίζεται πως ο Βέλγος πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι είχε καθίσει στον πάγκο της Άντερλεχτ από το 2019 έως το 2022, σε δύο διαφορετικές θητείες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό