18.1 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Επικοινώνησαν τηλεφωνικά Μητσοτάκης – Μπλίνκεν: Τι συζήτησαν – Ειδήσεις – νέα

Ειδήσεις Ελλάδα

Τηλεφωνική συνομιλία είχαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Άντονι Μπλίνκεν με βασικό αντικείμενο τον στενό συντονισμό για την παροχή βοήθειας στην Ουκρανία.

Στενός συντονισμός

Σε ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε τη συνομιλία που είχε με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών το μεσημέρι, εποικοδομητική και τόνισε ότι συζήτησαν το στενό συντονισμό ως σύμμαχοι του ΝΑΤΟ για την παροχή βοήθειας στην Ουκρανία, αλλά και τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

«Εποικοδομητική συνομιλία σήμερα με τον Άντονι Μπλίνκεν. Συζητήσαμε τον στενό συντονισμό μας ως σύμμαχοι του ΝΑΤΟ για να βοηθήσουμε την Ουκρανία να αμυνθεί ενάντια στη Ρωσία, καθώς και τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο» έγραψε στ’ αγγλικά στο twitter ο κ. Μητσοτάκης.

Πυρά ΣΥΡΙΖΑ κατά κυβέρνησης για την υπόθεση Πάτση – Ζητά αποπομπή Πιερρακάκη

Constructive call today with @SecBlinken. We discussed our close coordination as NATO Allies to help Ukraine defend against Russia, as well as the recent developments in the Eastern Mediterranean.

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) October 24, 2022

Αύριο συνάντηση με ΠτΔ

Αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί στις 12:00 με την πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο των τακτικών μηνιαίων ενημερώσεων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΔείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό