25.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Επική αντίδραση του Ζορζίνιο σε ερώτηση της συντρόφου του για πρόταση γάμου

Ειδήσεις Ελλάδα

Επική αντίδραση είχε ο μέσος της Άρσεναλ, Ζορζίνιο, σε ερώτηση που του έθεσε η σύζυγός του, για το αν θα της κάνει πρόταση γάμου. Το σκηνικό διαδραματίζεται στη σειρά του Amazon Prime «Married To The Game», όπου και θα κάνει την πρεμιέρα της σήμερα (23/02), βγάζοντας στη φόρα σκηνικά διασήμων αθλητικών ζευγαριών.

Το «Married to the Game», η πρωτοποριακή δημιουργία της συνδρομητικής πλατφόρμας, Amazon, αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τη ζωή των συζύγων ή συντρόφων των αθλητών. Σε ένα από τα κλιπ που έχουν δημοσιευτεί βλέπουμε την αντίδραση του ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ, τη στιγμή που η αγαπημένη του αναρωτιέται εάν θα της κάνει πρόταση γάμου. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι βρίσκεται στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του και ετοιμάζεται για μία έξοδο.

Η Κατ λέει: «Σήμερα λέω να φορέσω κάτι διαφορετικό. Δεν πρόκειται να μου κάνεις πρόταση γάμου σήμερα, έτσι δεν είναι;» Ο ποδοσφαιριστής, όντας αμήχανος απαντά: «όχι» κι εκείνη του απαντά: «για παν ενδεχόμενο είναι άδειο», δείχνοντας, έτσι, ότι φόρεσε το δαχτυλίδι της σε άλλο δάχτυλο, σε περίπτωση πρότασης.

Ο παίκτης των «κανονιέρηδων» της ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει άδειο, κλείνοντάς της την πόρτα στα μούτρα. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στα μέσα του ’23, ενώ το Δεκέμβρη του ίδιου χρόνου το όνειρο της κοπέλας του έγινε πραγματικότητα. Ο Ιταλός μέσος γονάτισε και τη ζήτησε σε γάμο, με την ίδια να εμφανίζεται καταενθουσιασμένη, αφού το περίμενε πως και πως.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό