16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Επιβλητικός ο ΠΑΟΚ, πήρε άνετη νίκη κόντρα στη Λαμία και πλησιάζει κορυφή

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-0 της Λαμίας  για την 13η αγωνιστική της Super League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε ένα εύκολο τρίποντο και πλησίασε στους -2 τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, απειλώντας επικίνδυνα την κορυφή.

Ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έκανε ο Μάρκος Αντόνιο, μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στο 76ο λεπτό. Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στο ρόστερ του «Δικεφάλου» ως δανεικός για έναν χρόνο από τη Λάτσιο, με οψιόν αγοράς. Στη δράση επέστρεψαν οι Τζίμας και Λύρατζης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο ΠΑΟΚ είχε τα ηνία και φάνηκε ότι μπορούσε να προηγηθεί νωρίς. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 21ο λεπτό, όταν πήρε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και σούταρε, στέλνοντάς την στα δίχτυα του Κοσέλεφ.

EUROKINISSI

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να δημιουργούν μεγάλες ευκαιρίες και να απειλούν, κυριαρχώντας στον αγωνιστικό χώρο. Στο 43′ ο Ράφα Σοάρες χάρισε το προβάδισμα δύο τερμάτων, όταν ο Τζανδάρης στη προσπάθειά του να κόψει το γύρισμα του Κωνσταντέλια, έστειλε τη μπάλα στον Πορτογάλο και με πλασέ «έγραψε» το 2-0.

EUROKINISSI

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Λαμία μπήκε πιο ανταγωνιστικά στο παιχνίδι, για να καταφέρει να μειώσει, χωρίς όμως επιτυχία. Στο 57′, ο ΠΑΟΚ βγήκε στην αντεπίθεση με τον Κωνσταντέλια, που βρισκόταν σε… τρελά κέφια, εκείνος μοίρασε στον Σάστρε και ο Ισπανός σούταρε για το τελικό 3-0.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (83′ Λύρατζης), Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ (76′ Μάρκος Αντόνιο), Τσιγγάρας (70′ Οζντόεφ), Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας (83′ Τζίμας), Τάισον, Μπράντον Τόμας (70′ Σαμάτα)

Λαμία: Κοσέλεφ, Βασιλαντωνόπουλος, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ, Σλίβκα, Σαντάνα (59′ Μάλτσι), Τζανράδης, Μαρτίνεθ (60′ Τόσιτς), Τσιλούλης, Καρλίτος

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό