21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Επιβλητική η Καλλιθέα στην Ηλιούπολη, όλο και πιο κοντά στην Super League 1

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ηλιούπολη υποδέχθηκε στο «Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης» την Athens Kallithea για την πρεμιέρα των playoffs της Super League 2 την Δευτέρα (25/03) με απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από το Action 24. Οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν ανώτεροι και έφτασαν σε  μία εμφατική νίκη με σκορ 4-0 και πλέον έχουν κάθε δικαίωμα να σκέφτονται την άνοδο.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 10ο λεπτό ο Γιάννης Λουκίνας. Από την σέντρα του Βασιλόγιαννη ο επιθετικός της Athens Kallithea δυσκολεύτηκε αλλά πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 1-0.

Δεν άργησε να διπλασιάσει το προβάδισμά της η φιλοξενούμενη ομάδα καθώς το 2-0 ήρθε στο 16′. Ο Ντεμέτριους ήταν αυτός που σκόραρε το δεύτερο γκολ πλασάροντας ιδανικά τον γκολκίπερ της Ηλιούπολης από πολύ κοντινή απόσταση.

Σαν να μην έφταναν αυτά η Athens Kalithea σκόραρε ξανά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Το απίστευτο διαγώνιο σουτ του Γιώργου Μανθάτη από την κορυφή της περιοχής κατέληξε στης εστία του Πολίτη και έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα στην ομάδα του στο 40′.

Από σκόρερ έγινε και δημιουργός ο Ντεμέτριους δίνοντας στο… πιάτο την μπάλα στον Τόρες ο οποίος εύκολα έγραψε το τελικό 4-0. Οι φιλοξενούμενοι έπιασαν στον.. ύπνο την άμυνα της Ηλιούπολης και με τους δύο παίκτες να βγαίνουν πολύ ωραία μπροστά με άριστο συνδυασμό, οι γηπεδούχοι ήταν ανήμποροι να αντιδράσουν.

Η βαθμολογία των playoffs του Νότου (αγώνες, βαθμοί)

1. Athens Kallithea 1 272. Χανιά 1 223. Ιωνικός 1 214. Καλαμάτα 0 185. Ηλιούπολη 1 18

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό