23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Επιβεβαιώθηκε το reboot της θρυλικής κωμικής σειράς!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η πολύμηνη απεργία των σεναριογράφων του Hollywood μπήκε στον πάγο, καθώς ήρθαν σε συμφωνία με τους παραγωγούς, τα studios και τις υπηρεσίες streaming για αναπροσαρμογές στους όρους των συνεργασιών τους. Αυτό σημαίνει ότι θα ξεκινήσουν άμεσα αρκετές νέες παραγωγές, όπως και η συνέχεια αρκετών παλαιότερων, ενώ ήδη άρχισαν να ανακοινώνονται νέα projects που θα κινήσουν το ενδιαφέρον των θεατών.

Ένα από αυτά είναι και το reboot της αμερικανικής εκδοχής του The Office, μια κωμική σειρά – φαινόμενο που εκτόξευσε την καριέρα του Steve Carell (και όχι μόνο), το οποίο εξακολουθεί να σαρώνει σε τηλεθέαση 10 χρόνια μετά την ολοκλήρωση του.

Μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ότι το project θα αναλάβει και πάλι ο Greg Daniels, αλλά είναι μάλλον απίθανο πως θα δούμε το ίδιο cast που έγραψε την δική του ιστορία στην σειρά. Εξάλλου, σε παλαιότερη συνέντευξη που παρέθεσε ο Daniels στην ιστοσελίδα Collider το 2022 είχε τονίσει πως οραματίζεται ένα διαφορετικό σετ χαρακτήρων αν θα γινόταν ένα reboot του The Office:

Δεν μπορώ να πω αν οι φίλοι της σειράς θέλουν κάτι περισσότερο από το The Office, και όταν λέω περισσότερο δεν νομίζω ότι θα βλέπαμε τους ίδιους χαρακτήρες. Πιθανότατα θα ήταν μια επέκταση του κόσμου που γνωρίσαμε στο The Office, όπως για παράδειγμα είναι το The Mandalorian για το Star Wars. Είναι δύσκολο, ωστόσο, να γνωρίζω αν όντως το κοινό θα ήθελε κάτι τέτοιο.

Αυτά τα είχε δηλώσει πέρυσι, αλλά φαίνεται ότι ωρίμασαν οι σκέψεις και πλέον το reboot του The Office μπαίνει στο κάδρο. Όπως και να ‘χει, θα είναι τρομερά δύσκολο για τους δημιουργούς να φτάσουν την επιτυχία της αμερικανικής εκδοχής, αλλά ας τους δώσουμε μια ευκαιρία. Dwight Schrute είναι μόνο ένας…

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό