16.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Επιβεβαίωσε νέο παιχνίδι σε συνεργασία με τα Xbox Game Studios

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο θρυλικός δημιουργός Hideo Kojima (Metal Gear Solid, P.T., Death Stranding) έκανε την εμφάνιση του στην εκδήλωση Xbox & Bethesda Games Showcase και επιβεβαίωσε ότι συνεργάζεται με τα Xbox Game Studios για να φέρουν μια πρωτοποριακή εμπειρία gaming στους Xbox gamers.

Μπορεί να μην αποκάλυψε λεπτομέρειες για το νέο παιχνίδι της Kojima Productions, το οποίο δεν έχει καν τίτλο μέχρι στιγμής, αλλά στάθηκε στο γεγονός ότι η Microsoft μπορεί να του παρέχει τεχνολογίες που θα τον βοηθήσουν να υλοποιήσει αυτό που έχει στο μυαλό του εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Με την κορυφαία cloud τεχνολογία της Microsoft και τις αλλαγές στη βιομηχανία του gaming, πλέον είμαι σε θέση να προκαλέσω τον εαυτό μου για να προχωρήσω στην υλοποίηση μιας ιδέας που δεν έχετε ξαναδεί ποτέ. Ίσως πάρει αρκετό καιρό, αλλά δεν βλέπω την ώρα να συνεργαστώ με τα Xbox Game Studios και ελπίζω να σας έχω εξαιρετικά νέα στο μέλλον.

Οι αντιδράσεις των gamers στην σύντομη τοποθέτηση του Kojima ήταν ανάμεικτες και μάλιστα αρκετοί φίλοι της Sony εξέφρασαν την απογοήτευση τους για την στροφή στην Microsoft. Από την μεριά της, η Kojima Productions ανακοίνωσε πως εξακολουθεί να διατηρεί άριστες σχέσεις με τη Sony.

Αναμένουμε με τεράστιο ενδιαφέρον το νέο παιχνίδι του Hideo Kojima, ο οποίος αδιαμφισβήτητα μας έχει δώσει τρομερές δουλειές στο παρελθόν.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό