17.8 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Επεισόδιο με Ρομά – 4 αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά

Ειδήσεις Ελλάδα

Επεισόδια μεταξύ Ρομά και αστυνομικών δυνάμεων σημειώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες στο Ζεφύρι.

Όπως έγινε γνωστό, όλα ξεκίνησαν όταν η Αστυνομία ενημερώθηκε για διατάραξη κοινής ησυχίας  στην οδό Κλάρας. Αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο και έκαναν έλεγχο σε ομάδα Ρομά. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος ενός εξ αυτών εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για αυτό και συνελήφθη. Δέχτηκαν όμως επίθεση με πέτρες και άλλα αντικείμενα από άλλους τρεις με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο αστυνομικοί.

Στο σημείο κλήθηκαν ενισχύσεις και συνελήφθησαν και οι υπόλοιποι τρεις και όλοι μαζί οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα. Μία ώρα αργότερα όμως συγκεντρώθηκαν έξω από το τμήμα Ρομά από παρακείμενα σπίτια και άρχισαν να πετούν πέτρες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά άλλοι δύο αστυνομικοί, ενώ συνελήφθησαν ακόμα δύο Ρομά. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Σημειώνεται ότι χτες τα ξημερώματα συνελήφθησαν επίσης στο Ζεφύρι, για άσκοπους πυροβολισμούς, ένας 22χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα πιστόλι που είχε κλαπεί τον Απρίλιο από την οικία αστυνομικού και λίγο αργότερα, σε άλλο σημείο της ίδια περιοχής, άλλα δύο άτομα, 29 και 24 ετών, επίσης για άσκοπους πυροβολισμούς, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε ένα πιστόλι και 40 σφαίρες. Από την Αστυνομία εξετάζεται αν το σημερινό επεισόδιο έχει σχέση με κάποια από τις δύο προηγούμενες περιπτώσεις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό