23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Επεισόδια με πυροβολισμούς τη νύχτα σε Άγιο Παντελεήμονα και Μενίδι- 3 τραυματίες

Ειδήσεις Ελλάδα

Δύο επεισόδια με πυροβολισμούς σημειώθηκαν στη διάρκεια της νύχτας στον Άγιο Παντελεήμονα και το Μενίδι. Από τα δύο περιστατικά είχαμε τρεις τραυματισμούς.

Αναλυτικότερα, η Αστυνομία κλήθηκε λίγο μετά τις 22:00 στον Άγιο Παντελεήμονα μετά από περιστατικό με πυροβολισμούς επί της οδού Καμπάνη. Φτάνοντας στην συγκεκριμένη οδό, εντόπισαν ένα 25χρονο Αιγύπτιο ο οποίος έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στα πόδια.

Διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του ΚΑΤ και, σύμφωνα με την ΕΡΤ, δεν κινυδνεύει η ζωή του. Έχει δώσει μάλιστα μία πρώτη κατάθεση, αναφέροντας ότι δύο άτομα άγνωστα προς αυτόν βγήκαν από ΙΧ  αυτοκίνητο και άνοιξαν πυρ εναντίον του.

Στο σημείο έχουν βρεθεί κάλυκες και θα επιχειρηθεί η ταυτοποίηση του όπλου. Παράλληλα, αναζητείται υλικό από κάμερες στην περιοχή που ενδεχομένως έχει καταγράψει το όχημα ή τους δράστες της επίθεσης.

Σημειώνεται ότι για το περιστατικό, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η Αστυνομία προχώρησε σε 18 προσαγωγές, ωστόσο, δεν σχετιζόταν κανένας με το περιστατικό.

Μενίδι: Τραυματίας με τραύμα στο κεφάλι

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν τα ξημερώματα και στο Μενίδι, όπου βρέθηκε άνδρας τραυματισμένος στο κεφάλι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Αναλυτικότερα, γύρω στις 4:15 τα ξημερώματα ενημερώθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης για ένα επεισόδιο ανάμεσα σε δύο άνδρες. Φτάνοντας στο σημείο, στην οδό Παναγίας Σουμελά, εντόπισαν αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου έναν άνδρα ηλικίας περίπου 35 ετών. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή καθώς φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.

Αργότερα η Αστυνομία ενημερώθηκε για ακόμα ένα άνδρα που τραυματίστηκε ελαφρά στους πυροβολισμούς στο Μενίδι. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα 35χρονο που νοσηλεύεται με τραύμα από όπλο στο πόδι στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Μεταφέρθηκε με ίδια μέσα στο νοσοκομείο.

Στο σημείο δεν έχουν βρεθεί κάλυκες, ούτε υπάρχει κάποιος αυτόπτης μάρτυρας να δώσει μία κατάθεση στους αστυνομικούς για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Γίνεται έτσι προσπάθεια να εντοπιστεί υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής είτε να βρεθεί κάποιος μάρτυρας που να είδε κάτι περίεργο και να δώσει κατάθεση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό