27.6 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Επεισόδια με πυροβολισμούς σε ποδοσφαιρικό αγώνα στον Ασπρόπυργο

Ειδήσεις Ελλάδα

Διακοπή υπήρξε σε ερασιτεχνικό αγώνα ποδοσφαίρου στον Ασπρόπυργο ανάμεσα στον Απόλλωνα Ποντίων και τον Μανδραϊκό, αφού έπεσαν πυροβολισμοί και αναφορές κάνουν λόγο για τραυματίες και αρκετές προσαγωγές, σε ένα ακόμη περιστατικό οπαδικής βίας. 

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης και από εκεί άρχισαν συμπλοκές πρώτα εντός κι έπειτα εκτός γηπέδου, ενώ υπήρξαν και πυροβολισμοί. Οι διαιτητές απέσυραν τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, ενώ αργότερα έδωσαν κατάθεση στην Ασφάλεια του Ζεφυρίου. 

Η Αστυνομία ενημερώθηκε στις 17:45 και κατέφθασε γρήγορα στο γήπεδο, στο οποίο υπήρχαν δύο τραυματίες. Οι πληροφορίες αναφέρουν πυροβολισμούς με 9 κάλυκες, 10 προσαγωγές από την ομάδα ΔΙΑΣ, με τις 4 εξ αυτών να λαμβάνουν μέρος σε ΙΧ αυτοκίνητο στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ στο οποίο βρέθηκε μέσα όπλο.

Eurokinissi / Φωτογραφεία αρχείου από αγώνα του Μανδραϊκού

Επιπλέον, όπως αναφέρει το soccerlive.gr, ο διαιτητής έκλεισε το φύλλο αγώνα στο 43ο λεπτό, όταν και άκουσε έξι κρότους και εν συνεχεία άλλους οκτώ (πιθανόν πυροβολισμούς)! Παράλληλα, από την κερκίδα άκουγε να φωνάζουν τα εξής: «Έχουν όπλα, έχουν όπλα, μας πυροβολούν, έχουμε μικρά παιδιά».

Στη συνέχεια, παράγοντες του Απόλλων Ποντίων μετέφεραν στον διαιτητή πληροφορίες ότι κάποιοι πυροβόλησαν στον αέρα, με αποτέλεσμα ο κ. Βάτσιος να λάβει την απόφαση οι δύο ομάδες να αποχωρήσουν από το γήπεδο και να κατευθυνθούν στα αποδυτήρια, διακόπτοντας οριστικά το παιχνίδι.

Περαιτέρω, αναμένεται να γίνει βαλλιστική έρευνα για τους κάλυκες που βρέθηκαν στο γήπεδο Γκορύτσας, ενώ όσον αφορά την τύχη του αγώνα, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΔΑ (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής) έχει μπροστά της ένα… μοναδικό γεγονός στο χώρο του ποδοσφαίρου, το οποίο θα εξεταστεί και σε ποινικό πλαίσιο και θα κριθεί βάση όλων των στοιχείων που έχουν συλλεχθεί.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό