21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Επαφές του Πέδρο Άλβες για τους Αντρέ Σίλβα, Λέο Περέιρα και Ζοάο Βίκτορ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση στόπερ και σέντερ φορ στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι.

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει ψηλά τον πήχη στις μεταγραφικές αναζητήσεις του θέλοντας να προσφέρει στον Κάρλος Καρβαλιάλ το καλύτερο δυνατό. Οι ερυθρόλευκοι, μέσω του αθλητικού διευθυντή Πέδρο Άλβες, βρίσκονται σε επαφές με την Φλαμένγκο για την απόκτηση του Λέο Περέιρα, με την Μπενφίκα για τον Ζοάο Βίκτορ και, παράλληλα, αναζητούν τη φόρμουλα για τη συνεργασία με τον Αντρέ Σίλβα ο οποίος ανήκει στη Λειψία και αγωνίζεται ως δανεικός στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Η Φλαμένγκο θέλει πάνω από 7.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του Λέο Περέιρα, ο οποίος σε ένα μήνα θα κλείσει τα 28 και έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2027. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός επιθυμεί να αγωνιστεί στην Ευρώπη, η πειραϊκή ομάδα καλύπτει τις απαιτήσεις του και προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή με τον σύλλογο του Ρίο ντε Τζανέιρο. Στη Λατινική Αμερική εκτιμούν ότι δύσκολα η Φλαμένγκο θα ρίξει τις απαιτήσεις της, αν και υπάρχουν και εκείνοι που θεωρούν πως οι δύο πλευρές μπορούν να δώσουν τα χέρια σε ένα ποσό κοντά στα 6.000.000 ευρώ.

Από την άλλη η Μπενφίκα θέλει πάνω από 8.000.000 ευρώ για τον Ζοάο Βίκτορ (ξεκίνησε τις απαιτήσεις της από τα 9.500.000, όσα δηλαδή τον αγόρασε από την Κορίνθιανς πριν από ενάμιση χρόνο), αλλά ο Βραζιλιάνος στόπερ ψάχνει διέξοδο τον Ιανουάριο και έχει πέσει στο τραπέζι το ενδεχόμενο δανεισμού του.

Βέβαια το γεγονός ότι τον 25χρονο ποδοσφαιριστή θέλουν η Παλμέιρας, η Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε και η Μποταφόγκο, διατηρεί ψηλά το κασέ του. Ο Λατινοαμερικάνος αμυντικός έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2027 και στη Λισαβόνα θεωρούν ότι, στην παρούσα φάση, η Μπενφίκα δύσκολα θα έπεφτε στις διαπραγματεύσεις κάτω από τα 6.000.000 ευρώ.

Όσο για τον Αντρέ Σίλβα ο Ολυμπιακός προσπαθεί να τα βρει με τη Λειψία που ανήκει ο παίκτης, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να συναινέσει και η Ρεάλ Σοσιεδάδ στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός. Θα χρειαστεί δηλαδή να διακοπεί πρώτα ο δανεισμός του στην ισπανική ομάδα και στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι να συμφωνήσουν με την γερμανική για τον δανεισμό του 28χρονου σέντερ φορ μέχρι τον Ιούνιο.

Υπενθυμίζεται ότι η Λειψία είχε αποκτήσει τον Πορτογάλο επιθετικό από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης αντί 23.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2021 και έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2026. Ο Αντρέ Σίλβα έπαιξε σε μόλις πέντε παιχνίδια με τη Σοσιεδάδ στο πρώτο μισό της περιόδου.

Οι περιπτώσεις του Ζοακίμ και του Κάρλος Βινίσιους

Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς, ότι πρόκειται για τρεις πολύ δύσκολες υποθέσεις και με υψηλό κόστος, γι΄ αυτό και οι επαφές και οι διαπραγματεύσεις απαιτούν χρόνο. Από εκεί και πέρα, σχετικά με την ενίσχυση στα στόπερ, στο κάδρο του Ολυμπιακού είναι ο Ζοακίμ της Σάντος, με την τελευταία να ζητάει 7.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του 60% των δικαιωμάτων του.

Ο 25χρονος στόπερ επιθυμεί τη μεταγραφή του σε ομάδα της Ευρώπη και ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκφράσει η Αταλάντα, η Τορίνο, η Ζενίτ, η Σπόρτινγκ, η Κράσνονταρ, η Αλμερία και η Μάιντς.

Σε ό,τι αφορά τη θέση του σέντερ φορ, στα υπόψη είναι και ο Κάρλος Βινίσιους της Φούλαμ, τον οποίο θέλει η Μόντερεϊ. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Η Φούλαμ τον απέκτησε από την Μπενφίκα πριν από ενάμιση χρόνο 5.000.000 ευρώ, αλλά ο έμπειρος στράικερ δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στη σεζόν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό