18.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Επανασύνδεση για τη Μαριάντα Πιερίδη και τον Δημήτρη Κατριβέση:

Ειδήσεις Ελλάδα

Άλλη μια ευκαιρία στη σχέση τους αποφάσισαν να δώσουν η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης, οι οποιοι στα εννέα χρονιά κοινής ζωής πέρασαν μια σοβαρή κρίση στον γάμο τους.

Η Μαριάντα Πιερίδη μάλιστα, σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου, Super Κατερίνα, είχε παραδεχτεί πως τα πράγματα στον γάμο της δεν είναι και τόσο καλά, δίνοντας και κάποιες λεπτομέρειες.

Έκτοτε, το ζευγάρι πέρασε ένα διάστημα χωριστά, καθώς ο Δημήτρης Κατριβέσης χρειάστηκε να βρεθεί στο εξωτερικό λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Αυτή η απόσταση φαίνεται πως έκανε καλό και στους δυο, αφού πήραν τον χρόνο τους για να σκεφτούν πιο ψύχραιμα κάποια πράγματα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού»,  ο Δημήτρης Κατριβέσης επέστρεψε στην Ελλάδα προχθές και μένει μαζί με τη Μαριάντα Πιερίδη στο σπίτι τους.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε, η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης δείχνουν πλέον πιο πρόθυμοι να δώσουν ακόμη μια ευκαιρία στον γάμο τους αφού και από τις δυο πλευρές υπάρχει πολλή αγάπη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό