18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Επανένωση Μέσι και Σουάρες στη «λευκή» ισοπαλία της Ίντερ Μαϊάμι

Ειδήσεις Ελλάδα

Είναι γεγονός. Ο Λιονέλ Μέσι και ο Λουίς Σουάρες μοιράστηκαν ξανά το ίδιο χορτάρι και αγωνίστηκαν μαζί με τους άλλοτε Καταλανούς Σέρχιο Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα.

Η Ίντερ Μαϊάμι έπαιξε φιλικό αγώνα με το Ελ Σαλβαδόρ για την preseason του MLS και ο Ουρουγουανός, το πιο πρόσφατο απόκτημα της ομάδας, έκανε το ντεμπούτο του και αγωνίστηκε ξανά στο πλευρό του φίλου του, Μέσι.

Η ομάδα του Ντέβιντ Μπέκαμ δεν έκανε και την πιο ιδανική αρχή για τη σεζόν, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με το Ελ Σαλβαδόρ. Η «αποικία» της Μπαρτσελόνα είχε σαφώς μερικές πολύ καλές στιγμές στον αγώνα, κυρίως στα πρώτα λεπτά. Η τετράδα έγινε αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου μέρους.

Μετά την ανάπαυλα, το παιχνίδι είχε μερικές καλύτερες φάσεις, δίχως όμως να μπορεί κάποια ομάδα να βρει τα αντίπαλα δίχτυα ώστε να ανοίξει το σκορ, με αποτέλεσμα το ματς να ολοκληρώνεται με «λευκή» ισοπαλία.

Μπορεί η Ίντερ Μαϊάμι να μην κατάφερε να ξεκινήσει την preseason με νίκη, αυτό όμως που έχει επίσης μεγάλη σημασία είναι το ντεμπούτο του Σουάρες και φυσικά οι στιγμές που μας χάρισαν και όσες έπονται των άλλοτε αστέρων της Μπαρτσελόνα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό