15 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Επίσημο το διαζύγιο της Ίντερ με Κόντε

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ίντερ και ο Αντόνιο Κόντε χώρισαν σήμερα τους δρόμους τους κοινή συναινέσει, ένα χρόνο πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου και μόλις λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του φετινού τίτλου της Serie A απ’ τους «νερατζούρι», μετά από 11 χρόνια.

Ο Κόντε συμφώνησε να αποχωρήσει, καθώς ήταν πολύ απογοητευμένος από τα πλάνα της διοίκησης να περιορίσουν το μπάτζετ και να προχωρήσουν σε δραστικές περικοπές λόγω των οικονομικών επιπτώσεων από την πανδημία της Co-19.

«Η Ίντερ επιβεβαιώνει πως επετεύχθη συμφωνία με τον Αντόνιο Κόντε για τον τερματισμό του συμβολαίου του με αμοιβαία συναίνεση» ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση του ιταλικού συλλόγου.

«Το κλαμπ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Αντόνιο για το εξαιρετικό έργο που έχει κάνει, με αποκορύφωμα τον 19ο τίτλο της Ίντερ στη Serie A. Ο Αντόνιο Κόντε θα παραμείνει για πάντα μέρος της ιστορίας του συλλόγου μας».

Ο πρώην προπονητής της Γιουβέντους Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και ο τεχνικός της Λάτσιο, Σιμόνε Ιντσάγκι είναι τα φαβορί για να αναλάβουν τον πάγκο των «νερατζούρι» σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ενώ για τον Κόντε έχει ήδη δείξει ενδιαφέρον η Ρεάλ Μαδρίτης, στην αναζήτηση του διαδόχου του Ζινεντίν Ζιντάν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό