16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Επίσημο: Ο Ricciardo στην McLaren το 2021

Ειδήσεις Ελλάδα

Είναι πλέον επίσημο. Ο Daniel Ricciardo αφήνει την Renault για την McLaren, όπως ανακοίνωσε η βρετανική εταιρία. H McLaren τονίζει πως ο Ricciardo παίρνει την θέση του Carlos Sainz, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα πως υπέγραψε με την Ferrari.
Η McLaren ανακοίνωσε πως ο Ricciardo υπέγραψε πολυετή συμφωνία μαζί της και πως θα έχει ως teammate τον Lando Norris, με τον Zak Brown, CEO της McLaren Racing να δηλώνει μεταξύ άλλων:
Η υπογραφή του Daniel είναι ένα ακόμη βήμα προς τα εμπρός στο μακροπρόθεσμο σχέδιό μας. Ο Daniel θα φέρει μια συναρπαστική νέα διάσταση στην ομάδα, μαζί με τη Lando. Αυτό είναι καλό νέο για την ομάδα, τους συνεργάτες μας και φυσικά τους οπαδούς μας.
Θέλω επίσης να αποτίσω φόρο τιμής στον Carlos για την εξαιρετική δουλειά που έκανε για τη McLaren βοηθώντας στο σχέδιο ανάκαμψης της απόδοσής μας. Είναι πραγματικός ομαδικός παίκτης και του εύχομαι καλή τύχη στο επόμενο στάδιο της καριέρα του, όταν φύγει από την McLaren.

Η Renault δεν ανακοίνωσε ποιος θα είναι ο πιλότος που θα αντικαταστήσει τον Ricciardo. O Vettel που φέρεται να απέρριψε πρόταση της McLaren επειδή δεν θεωρεί την ομάδα πως θα είναι ανταγωνιστική πριν την αλλαγή των κανονισμών, δεν φαίνεται να πηγαίνει στην γαλλική ομάδα. Ο Γερμανός στοχεύει πλέον είτε για μια θέση στην Red Bull, είτε για μια θέση στην Mercedes, με τα συμβόλαια των Hamilton και Bottas να λήγουν στα τέλη του έτους, με την γερμανική εταιρία να μην έχει υπογράψει νέα συμβόλαια με κανέναν από τους δυο της πιλότους, ούτε με τον Toto Wolff.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό