16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Επίσημο: Ακυρώθηκε η φετινή έκθεση της Νέας Υόρκης

Ειδήσεις Ελλάδα

Η φετινή έκθεση της Νέας Υόρκης ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί από τις 8 έως τις 9 Απριλίου, αλλά στις αρχές Μαρτίου οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι αυτή αναβάλλεται εξαιτίας της πανδημίας της νόσου Co-19. Τότε, είχε ανακοινωθεί ότι οι πύλες της θα ανοίξουν για τους δημοσιογράφους το διήμερο 26-27 Αυγούστου, ενώ από τις 28 Αυγούστου έως και τις 6 Σεπτεμβρίου θα ήταν ανοιχτή για το κοινό.
Ωστόσο, η πολιτεία της Νέας Υόρκης είναι η πιο βαριά χτυπημένη περιοχή στον πλανήτη, καθώς σε πληθυσμό 19,5 εκατομμυρίων ανθρώπων έχουν χάσει -μέχρι σήμερα- τη ζωή τους από το νέο κορωνοϊό 29.004 Νεοϋορκέζοι, κάτι που μεταφράζεται σε 1 στους 670 κατοίκους.

Για τον λόγο αυτό και χωρίς καμία έκπληξη, οι διοργανωτές της έκθεσης ανακοίνωσαν σήμερα ότι η φετινή έκθεση ακυρώνεται. Η επίσημη εξήγηση για την ακύρωση της έκθεσης είναι ότι το συνεδριακό κέντρο Jacob K. Javits, που φιλοξενεί την εκδήλωση, παραμένει κλειστό για όλες τις εκθέσεις λόγω του ρόλου του ως νοσοκομείου για περιπτώσεις με Co-19, με την ανακοίνωση να αναφέρει:
Παρόλο που δεν έχει επί του παρόντος ασθενείς, οι εγκαταστάσεις παραμένουν σε λειτουργία ως ενεργό νοσοκομείο και βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής για το μέλλον.
Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν πως πλέον θα επικεντρωθούν στην έκθεση του 2021, η οποία είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί μεταξύ 2-11 Απριλίου 2021.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό