17.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Επίσημα το ισχυρότερο Surface στην ιστορία

Ειδήσεις Ελλάδα

Μαζί με το Surface Laptop Go 3, η Microsoft προχώρησε πριν από λίγο στα αποκαλυπτήρια του Surface Laptop Studio 2, το οποίο και χαρακτηρίζει ως το πιο ισχυρό Surface laptop που έχουμε δει μέχρι σήμερα από την εταιρεία.

Στο Surface Laptop Studio 2 έχει τοποθετηθεί επεξεργαστής Intel Core 13ης γενιάς (επιλογή από i7), κάρτα γραφικών Nia GeForce RTX 4050 ή 4060 (αργότερα θα προστεθούν περισσότερες επιλογές) και είναι το πρώτο laptop που ενσωματώνει τη νέα Neural Processing Unit (NPU) της Intel για διεργασίες μηχανικής μάθησης και Τεχνητής Νοημοσύνης. Οι επιλογές για μνήμη RAM φτάνουν έως τα 64GB LPDDR5x και ο αποθηκευτικός χώρος SSD έως τα 2TB.

Επιπλέον, οι χρήστες θα βρουν υποδοχές USB-A και microSD που έλειπαν από την προηγούμενη γενιά, αναβαθμισμένο touchpad (Surface Precision Haptic) με δυνατότητα προσαρμογής της ευαισθησίας του click και της περιοχής του right-click, ενώ θα είναι εύκολη η αντικατάσταση σχεδόν όλων των εξαρτημάτων (π.χ. SSD, οθόνη, πληκτρολόγιο, touchpad, φορτιστής γραφίδας, μπαταρία, υποδοχές, motherboard κλπ.).

Σε ό,τι αφορά την οθόνη αφής, η Microsoft έχει επιλέξει την ίδια με το προηγούμενο μοντέλο, δηλαδή 14.4’’ PixelSense Flow Display με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz και υποστήριξη γραφίδας, αλλά έχει αναβαθμίσει την μέγιστη φωτεινότητα στα 650nits και υποστηρίζει περιεχόμενο HDR.

Το Surface Laptop Studio 2 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο με τιμή εκκίνησης τα $1999.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό