18.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επίσημα με Dimensity 1100 SoC

Ειδήσεις Ελλάδα

Ήρθε η στιγμή της επίσημης παρουσίασης του Poco X3 GT, μετά από αρκετά teasers και διαρροές για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά του. Όπως ήταν αναμενόμενο, το Poco X3 GT είναι η εκτός Κίνας έκδοση του Redmi Note 10 Pro.

Στη λίστα με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά βλέπουμε μία οθόνη με διαγώνιο 6.6 ιντσών, τεχνολογίας IPS LCD, με συχνότητα ανανέωσης 120 Hz και ανάλυση Full HD+. Η οθόνη έχει επικάλυψη Gorilla Glass Victus για επιπρόσθετη αντοχή, ενώ στο εμπρός μέρος βρίσκει κανείς τη selfie κάμερα των 16 Megapixel σε punch hole υλοποίηση.

Ο επεξεργαστής του Poco X3 GT είναι από την MediaTek, όπως και στην περίπτωση του Poco F3 GT, με τη διαφορά ότι εδώ έχουμε τον Dimensity 1100, ο οποίος συνοδεύεται από μνήμη RAM στα 8 GB και δύο επιλογές στην εσωτερική μνήμη που μπορεί να είναι είτε στα 128, είτε στα 256 GB.

To camera setup στο πίσω μέρος περιλαμβάνει μία κύρια κάμερα 64 Megapixel, έναν ευρυγώνιο στα 8 Megapixel και ένα φακό macro στα 2 Megapixel. Η μπαταρία του Poco X3 GT έχει χωρητικότητα 5000 mAh, ενώ το λειτουργικό σύστημα είναι Android 11 με MIUI 12.5.

To Poco X3 GT θα είναι διαθέσιμο σε διάφορες αγορές συμπεριλαμβανομένης και της Ευρώπης, σε τιμές που θα κινούνται στην κατηγορία των 300 ευρώ περίπου.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό