26.5 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Επίθεση Τούρκων στους φίλους του ΠΑΟ και ντου στο γήπεδο

Ειδήσεις Ελλάδα

Επεισόδια εκτυλίχθηκαν έξω από την «Uber Arena» λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του πρώτου ημιτελικού του Euroleague Final Four ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και την Φενέρμπαχτσε.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι φίλοι της ελληνικής ομάδας άρχισαν να κατευθύνονται προς το γήπεδο για να πάρουν σιγά σιγά τη θέση τους λίγο πριν το μεγάλο παιχνίδι. Εν συνεχεία, την αισθητή παρουσία τους έκαναν οργανωμένοι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε φωνάζοντας «Ιστανμπούλ, Ιστανμπούλ» και κινούμενοι με απειλητικές προθέσεις προς τους Έλληνες.

Επεισόδια στο Βερολίνο: Επίθεση Τούρκων στους φίλους του ΠΑΟ και ντου στο γήπεδο pic.twitter.com/v8ti3n8iNC

— flash.gr (@Flashgr_) May 24, 2024

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε λόγος ακόμα και για πάνω από 100 Τούρκους οπαδούς οι οποίοι, μη έχοντας εισιτήριο, επιχείρησαν να πάρουν αυτά των φίλων του «τριφυλλιού» αλλά και να εισβάλουν με «ντου» στη γερμανική έδρα, ενώ φέρεται να επιτέθηκαν πετώντας μπουκάλια.

Η συνέχεια βρήκε τους Τούρκους οπαδούς να έρχονται σε σύγκρουση με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες έκαναν χρήση γκλοπ για να αναγκάσουν τους εισβολείς να υποχωρήσουν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κλείσουν αμέσως όλες οι θύρες της «Uber Arena» προκειμένου να απομακρυνθούν όσοι Τούρκοι κατάφεραν να εισέλθουν παράνομα σε αυτήν αλλά και για να ηρεμήσει γενικότερα το τεταμένο κλίμα που δημιουργήθηκε.

Και όλα αυτά, δύο ώρες πριν το τζάμπολ του Παναθηναϊκός AKTOR – Φενέρμπαχτσε, με τον κόσμο εν τέλει να μπαίνει σταδιακά στο γήπεδο αφού άνοιξαν οι θύρες, ενώ τα μέτρα ασφαλείας έγιναν ακόμα πιο αυστηρά, με τις αστυνομικές δυνάμεις να παρακολουθούν τη διαδικασία εισόδου με κάμερες από υψηλά σημεία της γύρω περιοχής.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό