18.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Επίθεση σκύλου σε 9χρονο στο Καματερό

Ειδήσεις Ελλάδα

Επίθεση από σκύλο δέχθηκε ένας 9χρονος στο Καματερό. Η επίθεση, η οποία έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, σημειώθηκε λίγο πριν τις 11.00 το πρωί, παραμονή Χριστουγέννων.

Ο σκύλος ξέφυγε από την προσοχή του 55χρονου ιδιοκτήτη και βγήκε από την πόρτα που ήταν ανοιχτή με αποτέλεσμα να επιτεθεί στο παιδί, να το δαγκώσει και να το τραυματίσει στο δεξί χέρι και το δεξί πόδι.

Στη συνέχεια, ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το αγόρι και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» για τις πρώτες βοήθειες.

Αδέσποτος σκύλος δάγκωσε κοριτσάκι 4,5 χρονών

Ήταν τέλη Νοεμβρίου όταν σε εφιάλτη εξελίχτηκε η κυριακάτικη βόλτα για μία οικογένεια στον πεζόδρομο του Βελεστίνου στο Βόλο. Αδέσποτος σκύλος επιτέθηκε στο 4,5 χρόνων κοριτσάκι της, το δάγκωσε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα το μικρό παιδί αιμόφυρτο να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και του χορηγήθηκε ειδική αντιβίωση.

Η μητέρα του παιδιού σε κατάσταση σοκ επικοινώνησε προσωπικά με τον δήμαρχο Δημήτρη Νασίκα, η συζήτηση όμως που ακολούθησε μεταξύ των δύο πλευρών δεν την ικανοποίησε.

«Ο δήμαρχος δήλωσε αναρμόδιος, υπογραμμίζοντας ότι τα περιθώρια παρεμβάσεων του δήμου είναι περιορισμένα αναφορικά με τα αδέσποτα», επισήμανε η μητέρα. «Είμαι ζωόφιλη. Δεν έχω κανένα θέμα με τα ζώα. Όταν όμως αγέλες αδέσποτων κατακλύζουν ακόμη και το κέντρο της πόλης μας, με αποτέλεσμα να γίνονται επικίνδυνα για τη σωματική ακεραιότητα των ανθρώπων, εκτιμώ ότι ο δήμος πρέπει να λάβει μέτρα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό