18.7 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Επίθεση Πέρεθ σε διαιτησία και VAR

Ειδήσεις Ελλάδα

Επίθεση στην ισπανική διαιτησία εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, καλώντας την κυβέρνηση της χώρας να παρέμβει.

Διαιτησία και VAR βρίσκονται στο μικροσκόπιο στην Ισπανία τον τελευταίο καιρό, ενώ το ίδιο συμβαίνει και σε άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Από το βήμα της ετήσιας γενικής συνέλευσης των μελών του συλλόγου, που λαμβάνει χώρα σήμερα, ο Πέρεθ υπογράμμισε ότι πρέπει να γίνουν περισσότερα για να βελτιωθεί η διαιτησία.

«Στην Ισπανία η κατάσταση του ποδοσφαίρου είναι ανησυχητική», είπε. «Υπάρχουν πολλά θέματα ιδιαίτερης σημασίας που εξαρτώνται άμεσα από την Ομοσπονδία».

Για να διευκρινίσει: «Ζητήματα τόσο ευαίσθητα και τόσο σημαντικά όσο η ποιότητα της διαιτησίας και η εφαρμογή του VAR, ενός τεχνολογικού οργάνου που ήρθε για να βελτιώσει το ποδόσφαιρο και που σήμερα αμφισβητείται λόγω της διαχείρισης και της χρήσης του από τους υπεύθυνους που είναι επιφορτισμένοι γι΄ αυτό».

Στον επίλογο της τοποθέτησής του, ο πολύπειρος αξιωματούχος εμφανίστηκε «βέβαιος ότι η ισπανική κυβέρνηση θα δράσει και θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να αναγεννήσει οριστικά το επάγγελμα της διαιτησίας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό