19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Επίθεση Μπέου στην Έλενα Παπαρίζου: «Αυτή θα χάσει

Ειδήσεις Ελλάδα

Πρόταση σε δύο γυναίκες τραγουδίστριες φέρεται να είχε κάνει ο Αχιλλέας Μπέος τις προηγούμενες ημέρες, προκειμένου να εμφανιστούν στην τελετή αφής του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Βόλο και να ερμηνεύσουν τις επιτυχίες τους για το κοινό της εκδήλωσης. Ωστόσο, οι δύο καλλιτέχνιδες αρνήθηκαν την πρόταση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μία από αυτές ήταν η Έλενα Παπαρίζου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, αν και αρχικά φαίνεται πως είχε δεχθεί την πρόταση, ακύρωσε την προγραμματισμένη της εμφάνιση αμέσως μετά τις δηλώσεις του δημάρχου Βόλου το βράδυ της εκλογής του, σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη και τους ομοφυλόφιλους.

Η εφημερίδα Μακεδονία μεταδίδει τις δηλώσεις που έκανε επί του θέματος ο δήμαρχος της πόλης, όταν ρωτήθηκε για το εν λόγω περιστατικό.

«Δεν με πειράζει αν ένας καλλιτέχνης πει όχι δεν έρχομαι για τις δηλώσεις μου. Άμα τραβήξω όμως Χ, τελειώνουν όλα. Εγώ τους διαγράφω. Θα μου πεις τους νοιάζει; Όχι. Ούτε κι εμένα όμως», δηλώνει ο Αχιλλέας Μπέος.

«Δύο καλλιτέχνες είπαν όχι στο να έρθουν να τραγουδήσουν με φτηνή δικαιολογία. Αυτές τελείωσαν για μένα», τονίζει χαρακτηριστικά.

«Εγώ δεν ζήτησα να έρθουν για μένα να τραγουδήσουν αλλά για την πόλη μου. Αυτές θα χάσουν στο τέλος», σημείωσε κλείνοντας το θέμα ο Αχιλλέας Μπέος, σύμφωνα με την εφημερίδα Μακεδονία και το thenewspaper.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό