21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Επίθεση με πυροβολισμούς στο κομβόι που μετέφερε τον Μαχμούντ Αμπάς

Ειδήσεις Ελλάδα

Επίθεση με πυροβολισμούς στη Δυτική Όχθη φέρεται να δέχτηκε το κομβόι που μετέφερε τον επικεφαλής της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούτ Αμπάς, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, το μεσημέρι της Τρίτη.

Την επίθεση φέρεται να ανέλαβε μια οργάνωση με την ονομασία «Παιδιά του Αμπού Τζέντελ»  που σύμφωνα με το turkiyenewspaper είχαν δώσει στον Μαχμούντ Αμπάς 24 ώρες για να αναλάβει δράση κατά του Ισραήλ.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το πρακτορείο EHA MEDYA, το οποίο μετέδωσε και την είδηση, ακούγονται οι πυροβολισμοί  ενώ ένας άνδρας φαίνεται να πέφτει στο έδαφος από πυροβολισμό.

#BREAKING Gunfire targeted the convoy of Palestinian President Mahmoud Abbas.

▪️ The attack was claimed by ‘Sons of Abu Jandal’. ▪️ The Sons of Abu Jandal had given Mahmoud Abbas a 24-hour ultimatum to take steps on Gaza and act against Israel. pic.twitter.com/EJ0bAM9i3Y

— EHA News (@eha_news) November 7, 2023

Και το CNNTurk μεταδίδει πληροφορίες ότι η αυτοκινητοπομπή του Αμπάς δέχθηκε πυρά. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, κατά την επίθεση, ένα άτομο δέχθηκε πυροβολισμούς. Δεν υπάρχει ακόμη δήλωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Μαχμούντ Αμπάς.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό