18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Επίθεση Ιρακινών δημοσιογράφων στον προπονητή της εθνικής τους ομάδας

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Asian Cup ή αλλιώς κύπελλο Ασίας, βρίσκεται σε εξέλιξη και τόσο στη φάση των ομίλων, όσο και στις πρώτες αναμετρήσεις της νοκ άουτ φάσης, έχουμε παρακολουθήσει τρομερές αναμετρήσεις. Πολλές φορές ωστόσο, αυτές οι διοργανώσεις κρύβουν μερικές από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές τους, σε περιστατικά τα οποία γίνονται εκτός αγωνιστικού χώρου. Κάτι τέτοιο έγινε και μετά την αναμέτρηση του Ιράκ με την Ιορδανία για τη φάση των «16».

Το Ιράκ είχε μία καταπληκτική πορεία στον όμιλό του με 3/3 νίκες (ανάμεσα σε αυτές και κόντρα στην Ιαπωνία). Άπαντες στη χώρα, πίστευαν ότι η εθνική τους είναι φτιαγμένη για το κάτι παραπάνω και πως μπορεί να κατακτήσει το τρόπαιο. Παρόλα αυτά, στο πρώτο νοκ άουτ ματς του, το Ιράκ ενώ είχε το προβάδισμα με 2-1 στο 76′ κόντρα στην Ιορδανία, με γκολ στο 95′ και το 97′, γνώρισε τον αποκλεισμό με 3-2.

Μετά τον αγώνα, ομάδα Ιρακινών δημοσιογράφων προσπάθησε να επιτεθεί στον προπονητή του Ιράκ, τον Ισπανό Χεσούς Κάσας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Οι δημοσιογράφοι τον κατηγόρησαν ότι έδωσε αρκετές συνεντεύξεις σε ισπανικά ΜΜΕ κατά τη διάρκεια του τουρνουά και ότι δεν επικεντρώθηκε στη διοργάνωση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό