23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μπαρτ Σένκεφελντ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα πολύ ευχάριστο νέο για τον Παναθηναϊκό και τον Φατίχ Τερίμ. Ο Μπαρτ Σένκεφελντ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της ομάδας του την Κυριακή (31/12).

Ο Σένκεφελντ έχει ρόλο βασικού στο «τριφύλλι» και προφανώς είναι σημαντικό ότι ο Τούρκος προπονητής θα τον έχει διαθέσιμο ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο (Τετάρτη 03/01, 21:00).

Ο Παναθηναϊκός μετά από 15 αγωνιστικές στη Super League, έχει 24 βαθμούς και βρίσκεται στο -1 από την κορυφή της βαθμολογίας. Προφανώς στόχος των «πρασίνων», ειδικά μετά την έλευση του Φατίχ Τερίμ, είναι να μπορέσουν να φτάσουν μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

Ο πολύπειρος Τούρκος προπονητής, θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί.

Δείτε την ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: 

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης»… αποχαιρέτησαν το 2023 οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Στην τελευταία προπόνηση του έτους οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ακολούθησαν παιχνίδια τεσσάρων ομάδων σε μικρές εστίες και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Ο Μπαρτ Σένκεφελντ ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Τσέριν, Τζούριτσιτς. Θεραπεία έκαναν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό