20.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Επέστρεψε στις νίκες ο Ατρόμητος με «χρυσή» αλλαγή Αντζιέλσκι

Ειδήσεις Ελλάδα

Επέστρεψε στις νίκες ο Ατρόμητος , απέναντι στη Λαμία , για την 25η αγωνιστική της Super League. Οι Περιστεριώτες ήταν ανώτεροι, παρά την αποβολή του Γιουμπιτάνα (70′) κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο, που τους εδραίωσε στην 8η θέση έχοντας, πια, 27 βαθμούς. Στους 34 έμεινε η Λαμία και έχει το μυαλό της στα…playoffs.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι έχοντας την κατοχή και τις φάσεις, με αποτέλεσμα να έρθει και το γρήγορο γκολ έπειτα απ’ την πάσα του Έντερ Γκονζάλες, στον Γιουμπιτάνα, μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα. 

Eurokinissi

Η Λαμία «ξύπνησε» και στο 19′ απείλησε για πρώτη φορά, με ωραία ατομική ενέργεια του Τσιλούλη, την οποία μπλόκαρε ο Τσιντώτας. Στο 26′ ο Μαρτίνεθ απέφυγε τρεις παίκτες και πάσαρε πέφτοντας, στον Σλίβκα, ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα ισοφαρίζοντας για την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου. Oι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια χωρίς κάποια σημαντική ευκαρία μετά και το δεύτερο γκολ του αγώνα, με τον ρυθμό να «πέφτει» αισθητά.

InTime

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία ήταν αυτή που μπήκε με «φόρα». Η πρώτη μεγάλη φάση έγινε στο 49′ με το σουτ του Καρλίτος να βρίσκει το κάθετο δοκάρι του Τσιντώτα, στην επαναφορά ο Τσιλούλης σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν, ξανά, κόντρα στη ροή του αγώνα (τελευταία φορά είχαν απειλήσει στο 16ο λεπτό) με κοντινή κεφαλιά του Αντζιέλσκι (61′), έπειτα από επέμβαση του Κοσέλεφ. Με το μομέντουμ υπέρ τους σκόραραν και τρίτο γκολ, το οποίο, εν τέλει, δεν μέτρησε, μετά από μαγική ενέργεια του Γιουμπιτάνα και τελείωμα του Βαλένσια. Στο 70′ ο Γιουμπιτάνα αποβάλλεται έπειτα από πάτημα στον Τζανετόπουλο, παρά την εξαιρετική του, μέχρι στιγμής, εικόνα.

Eurokinisii

 Στο 77′ ακυρώθηκε και δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους (τρίτο στον αγώνα). Ο Κουέν έβγαλε σε θέση βολής τον Κεσχρίντα, αλλά ο Τυνήσιος ήταν εκτεθιμένος. Ο Κάρολ Αντζιέλσκι διπλασίασε τα τέρματά του (81′), σε άλλη μία οριακή φάση και «κλείδωσε» τη νίκη, όντας η «χρυσή» αλλαγή του Σάσα Ίλιτς.

Η Λαμία μείωσε με τον Σλίβκα (86′), αλλά ο Λιθουανός είδε άλλο ένα γκολ να ακυρώνεται απ’ τον Τσιάρα. Προηγήθηκε επιθετικό φάουλ στον Τζαβέλλα. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική υπεροχή τους και έμειναν για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη. Ο Ατρόμητος πανηγύρισε «τρίποντο», στη Super League, έπειτα από ενάμισι μήνα και το παιχνίδι με τον Βόλο (2-1).

Οι ενδεκαδες των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς 4-3-3): Τσιντώτας – Αθανασίου (73′ Ντε Μποκ), Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Κεσχρίντα – Καμαρά (59′ Κουέν), Γκονζάλες, Κούντε (89′ Bρακάς) – Γιουμπιτάνα, Βέργος (59′ Αντζιέλσκι), Βαλένσια (89′ Έρλινγκμαρκ)Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος 4-4-2): Κοσέλεφ – Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ – Τσιλούλης, Τζανδάρης (46′ Σαντάνα), Μαρτίνεθ (76′ Τόσιτς), Νούνιες (65′ Στάνκο) – Σλίβκα, Καρλίτος (65′ Μάλτσι)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό