18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Επέστρεψε στην Ελλάδα με τον σύζυγό της Γιωργο Μπούσαλη

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Καλομοίρα μπορεί να λείπει εδώ και χρόνια απο την Ελλάδα, ωστόσο οι θαυμαστές της δεν την ξέχασαν ποτέ, αφού το φαν κλαμπ της στη χωρα μας, παραμένει πολυάριθμο και πολύ φανατικό. Γι’ αυτό και εκείνη παραμένει ενεργή επαγγελματικά και κατά καιρούς κάνει κάποιες δουλειες και στην Ελλάδα.

Καλομοίρα/Ndp

Τις τελευταίες μέρες, λοιπόν, η Καλομοίρα κυκλοφόρησε ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο “Rolling” και την Πέμπτη το μεσημέρι έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, για να περάσει μερικές μέρες στην Ελλάδα και να κάνει εμφανισεις για την προώθησή του. Μαζί της ήταν και ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης και οι δυο τους πόζαραν στον φωτογραφικό φακό ευδιάθετοι και χαμογελαστοί.   

Καλομοίρα, Γιώργος Μπούσαλης/Ndp

Με τα μαλλιά της να έχουν επιστρέψει στη φυσική τους απόχρωση και αρκετά μακριά, η αγαπημένη τραγουδίστρια, εντυπωσίασε τόσο με την ανανεωμενη εμφανισή της, όσο και με το στυλ της αφού φορούσε ένα κοντό μαύρο φόρεμα και μαυρες μπότες και ήταν εξαιρετικά θηλυκή και κομψή.

Όσο για το νέο της τραγούδι, όπως αποκαλύφθηκε μέσα από ένα Post της στο instagram, έχει μια ενδιαφέρουσα προϊστορία αφού  όπου ένας ακόλουθός της τη ρώτησε αν είναι ένα από τα κομμάτια που ήθελε να προτείνει για την Eurovision, πριν απο μερικά χρόνια κι εκείνη του απάντησε: «Ένα από αυτά, ναι».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό