23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Επέστρεψε ο Λιβάι – Ποιους άλλους διεθνείς περιμένει στην ΑΕΚ ο Αλμέιδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Λίγες μέρες έμειναν για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση της super league. Αυτό γιατί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ξεκινάνε πάλι με ματς και θα γίνει μεγάλη μάχη τόσο για τον τίτλο, όσο και για την παραμονή στην κατηγορία. Η ΑΕΚ, μετά τη νίκη επί της Λαμίας σε συνδυασμό με την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη, βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Η «Ένωση» έχει μπροστά της ένα πολύ σημαντικό ματς με τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena και προφανώς θέλει να πάρει το τρίποντο, προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή, ανεξάρτητα από το τι θα κάνουν οι υπόλοιποι. Ο Ματίας Αλμέιδα, προετοιμάζει την ομάδα του, ωστόσο λείπουν ακόμη διεθνείς. 

Ένας που επέστρεψε και αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στο ντέρμπι, είναι ο Λιβάι Γκαρσία. Ο στράικερ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα (δεν θα παίξει στο Κόπα Αμέρικα, καθώς αποκλείστηκαν από τον Καναδά), θα μπει στο πρόγραμμα προπόνησης από την Τετάρτη (27/03).

Αναμένονται άλλες δύο αφίξεις σήμερα (26/03) στην ΑΕΚ, με τους Ορμπελίν Πινέδα και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Την Τετάρτη επιστρέφουν και οι Βίντα, Μάνταλος, Ρότα, Αθανασιάδης και Σιμάνσκι, ενώ τελευταίος θα γυρίσει ο Κάλενς (ξημερώματα Παρασκευής). Από την Πέμπτη θα είναι όλοι διαθέσιμοι με εξαίρεση τον Περουβιανό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό