20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Επέστρεψε ο Κουρτουά στις προπονήσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Ευχάριστα νέα για τον Κάρλος Αντσελότι και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Τιμπό Κουρτουά επανήλθε στις προπονήσεις, έπειτα από 6 μήνες και ακολούθησε μέρος του προγράμματος, δίνοντας ελπίδες ταχείας επιστροφής. Ο Βέλγκος κίπερ είχε υποστεί ρήξη χιαστού και υπολογιζόταν πως θα χάσει όλη τη σεζόν και το επερχόμενο EURO της Γερμανίας.

Ο Κουρτουά τραυματίστηκε στις 10 Αυγούστου, σε προπόνηση των «μερένγκες» και αποχώρησε σφαδάζοντας απ’ τον πόνο και με δάκρυα στα μάτια. Το πόρισμα ήταν ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο και οι εκτιμήσεις έλεγαν αποχή για τουλάχιστον έξι μήνες, με πιθανή επιστροφή τη νέα σεζόν (2024/25).

Έτσι, η Ρεάλ Μαδρίτης αναγκάστηκε να βγει στην αγορά για νέο τερματοφύλακα, αποκτώντας, εν τέλει, τον Κέπα Αριθαμπαλάγκα, απ’ την Τσέλσι, ως δανεικό, για ένα χρόνο. Έχοντας και τον Ουκρανό Λούνιν, ως αναπληρωματικό, η χρονιά, θα ‘λεγε κανείς σώθηκε με ισάριθμες θετικές εμφανίσεις απ’ τους αντικαταστάτες του Βέλγου.

Όλο αυτό το διάστημα της αποθεραπείας του δούλεψε σκληρά και το απόγευμα της Τετάρτης (21/02) ήρθε η πρώτη ανταμοιβή, αφού πήρε μέρος στην προπόνηση της «βασίλισσας»,  για πρώτη φορά μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του στην αρχή της σεζόν. Μένει να δούμε το αν η συγκεκριμένη επιστροφή θα σηματοδοτήσει την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για το comeback του στα επίσημα ματς, με δεδομένο πως η σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία και η Ρεάλ έχει αυξημένες υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη ενώ το ερχόμενο καλοκαίρι θα λάβει χώρα το Euro 2024 όπου συμμετέχει και η εθνική ομάδα του Βελγίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό