24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Επένδυση 55 εκατ. δολ. στη Hack the Box

Ειδήσεις Ελλάδα

Τις προσδοκίες για μια καλύτερη επενδυτική χρονιά σε σύγκριση με το 2022 για το ελληνικό οικοσύστημα νεοφυών εταιρειών αναπτερώνει η ολοκλήρωση της επένδυσης Series B, ύψους 55 εκατ. δολ., στη νεοφυή Hack The Box.

Της επένδυσης ηγήθηκε η Carlyle, ένα από τα μεγαλύτερα funds παγκοσμίως με 369 δισεκατομμύρια δολάρια υπό διαχείριση, με συμμετοχή των Paladin Capital Group, Osage University Partners Marathon Venture Capital, Brighteye Ventures και Endeavor Catalyst Fund.

Σύμφωνα με τον Γ. Τζιραλή, εταίρο της Marathon Venture Capital, «ο Χάρης, ο James και ο Άρης, συνιδρυτές της Hack The Box, έχουν δημιουργήσει μια ξεχωριστή εταιρεία και μια νέα κατηγορία στην αγορά του cybersecurity.

Στη Marathon είχαμε το προνόμιο να τους υποστηρίξουμε από τα πρώτα τους βήματα και πιστεύουμε ότι βρίσκονται ακόμα στην αρχή. Η επένδυση ενός fund του βεληνεκούς της Carlyle, αν μη τι άλλο το αποδεικνύει».

Από το 2017 H Hack The Box με 3 ιδρυτές από Ελλάδα και Αγγλία ξεκίνησε το 2017 με στόχο να κάνει πιο προσιτή την εκπαίδευση γύρω από την κυβερνοασφάλεια. Απασχολεί 180 άτομα, εκ των οποίων τα 100 και πλέον εργάζονται στην Ελλάδα και αριθμεί πάνω από 1,7 εκατ. register users.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό