17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

‘Επέλεξα Φιορεντίνα, παρά τις προτάσεις που είχα από Ρεάλ και Ρόμα’

Ειδήσεις Ελλάδα

SERIE A

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
26.02.2024 | 15:56

PRINT SCREEN

Ο Λούκας Μπελτράν αποκάλυψε ότι επέλεξε το περασμένο καλοκαίρι να συνεχίσει την καριέρα του στην Φιορεντίνα παρά το ότι είχε προτάσεις από Ρεάλ και Ρόμα ενώ μίλησε και για την απόφασή του να παίξει στην Αργεντινή και όχι στην εθνική Ιταλίας.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Λούκας Μπελτράν έκανε το μεγάλο άλμα, αφήνοντας την Νότια Αμερική και την Ρίβερ Πλέιτ για να μετακομίσει στην Τοσκάνη και στην Φιορεντίνα, με τον 22χρονο επιθετικό να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο με τους βιόλα σε μία μετακίνηση που στοίχισε 12.600.000 ευρώ στην ιταλική ομάδα.

Μέχρι στιγμής έχει δείξει πως μπορεί να προσφέρει πολλά στην Φιορεντίνα, μετρώντας ήδη 8 γκολ σε 32 παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις, με τον ίδιο να αποκαλυπτει μάλιστα στο “Eurosport” πως ήταν επιλογή του ίδιου να μετακομίσει στο “Φράνκι” αν και είχε τη δυνατότητα να πάει είτε στην Ρόμα είτε στην Ρεάλ.

“Είναι αλήθεια, είχαν επικοινωνήσει μαζί μου η Φιορεντίνα, η Ρόμα και η Ρεάλ. Επέλεξα την Φλωρεντία επειδή το αισθανόμουν έτσι. Μία ημέρα ξύπνησα και είπα στον αδερφό μου “θα πάω στην Φιορεντίνα”.

Ήταν η ομάδα που έδειξε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για μένα, με ήθελαν πραγματικά. Έπειτα αγάπησα την πόλη, το αθλητικό κέντρο, Viola Park, τον τρόπο που ζουν οι άνθρωποι εδώ.

Ο πρόεδρος, Κομίσο, είναι πάντα παρών, πάντα μας μιλαει στα αποδυτήρια πριν από σημαντικά παιχνίδια. Θέλουμε να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι και στόχος είναι το Europa League”, τόνισε χαρακτηριστικά, για να παραδεχτεί πως είχε τη δυνατότητα να αγωνιστεί είτε με την εθνική Αργεντινής ή με την αντίστοιχη της Ιταλίας και επέλεξε την πρώτη.

“Οι δύο κλήσεις έγιναν την ίδια εποχή, από τον Λιονέλ Σκαλόνι και τον Ρομπέρτο Μαντσίνι. Έπρεπε να πάρω μία απόφαση. Επέλεξα την Αργεντινή για την οικογένειά μου. Είμαι από εκεί, ήταν ένα στενό και προσωπικό συναίσθημα. Με κάλεσαν από την Ιταλία αλλά επέλεξα με την καρδιά μου”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό