17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Εξ οικείων τα βέλη για τον Αλεξάντερ Τσέφεριν

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν βρίσκεται γι΄ άλλη μια φορά στο επίκεντρο της διαμάχης, αυτή τη φορά απευθείας από την πατρίδα του και μόλις μετά την επανεκλογή του στο ύπατο ποδοσφαιρικό αξίωμα της Γηραιάς Ηπείρου, την προεδρία της UEFA.

Ο Σλοβένος αξιωματούχος κατηγορείται από διάφορα μέσα ενημέρωσης της χώρας του, συμπεριλαμβανομένης της Prava, σύμφωνα με τα οποία ένα συγκεκριμένο στοιχείο στο βιογραφικό του είναι ψευδές.

Το έγγραφο για την εμπειρία του προέδρου της UEFA υπάρχει αυτή τη στιγμή στις ιστοσελίδες της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας και της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Σλοβενίας.

Ποιο είναι το σημείο τριβής; Ο Τσέφεριν ισχυρίζεται ότι ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της NK Ολίμπια/Μπέζιγκραντ από το 2006 έως το 2011.

Μια δήλωση, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Prava σε μακροσκελές άρθρο, που πόρρω απέχει από την πραγματικότητα, η οποία -σύμφωνα με στη σλοβενική ιστοσελίδα- θα πρέπει να ακυρώσει την εκλογή του ως προέδρου της UEFA από το 2016.

Τα τελευταία χρόνια ο Τσέφεριν έχει βρεθεί επανειλημμένα στο επίκεντρο της διαμάχης, ειδικά όταν χρειάστηκε να διαχειριστεί μια από τις πιο σημαντικές υποθέσεις στον κόσμο του ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια: το θέμα της ευρωπαϊκής Super League.

Ο Σλοβένος έχτισε τείχος ενάντια στους συλλόγους που προωθούν τη διοργάνωση (Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους) και διατήρησε πάντοτε μια σταθερή και αποφασιστική στάση, ακόμη και αν ήρθε αντιπαράθεση και χρειάστηκε να διαρρήξει τη σχέση του (όπως στην περίπτωση του κουμπάρου του Αντρέα Ανιέλι) με κορυφαίους παράγοντες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό