23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Εξιχνιάστηκε η απόπειρα δολοφονίας του 29χρονου οδηγού

Ειδήσεις Ελλάδα

Εξιχνιάστηκε από την αστυνομία η υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του 29χρονου, που διαπράχθηκε χθες τα ξημερώματα σε περιοχή του δήμου Φαιστού Κρήτης.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άνδρα που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το θύμα δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι ενώ βρισκόταν στο όχημά του. Το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας και της προανάκρισης από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Φαιστού καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι στην ανωτέρω πράξη είχε προβεί ο άνδρας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Η προανάκριση, συνεχίζεται από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Φαιστού.

Σημειώνεται ότι ο 29χρονος αρχικά θεωρήθηκε θύμα τροχαίου, ωστόσο στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε, διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα στο κεφάλι από σφαίρα πιστολιού μικρού διαμετρήματος.

Κρήτη: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση με τη διαμελισμένη σορό – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό