18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Εξιτήριο από το μαιευτήριο με την κόρη τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Εξιτήριο με τεράστια χαμόγελα και την κορούλα τους αγκαλιά πήραν το μεσημέρι της Τρίτης ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα. Το ζευγάρι αναχώρησε από το μαιευτήριο με προορισμό το σπίτι τους, όπου οι τρεις τους θα ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους.

Πύρρος Δήμας, Αφροδίτη/Σκαφίδα/Ndp

Έξω από την κλινική τους περίμεναν, φυσικά, δημοσιογράφοι αλλά και φωτογράφοι οι οποίοι τους ευχήθηκαν για το μωράκι τους, ενώ εκείνοι πόζαραν χαμογελαστοί στον φακό. Μάλιστα, η Αφροδίτη Σκαφίδα, δήλωσε: «Είχαμε αγωνία γιατί είχαμε και μία δύσκολη γέννα και χρειάστηκε να την πάρουμε με καισαρική αλλά όλα καλά».

Πύρρος Δήμας, Αφροδίτη Σκαφίδα/Ndp

Να θυμίσουμε ότι αυτό είναι το πέμπτο παιδί του Πύρρου δήμο, αφού έχει ήδη άλλα τέσσερα παιδιά με την πρώτη του σύζυγο η οποία “έφυγε” από την ζωή.

Η ανάρτηση του Πύρρου Δήμα

Την ευχάριστη είδηση για τον ερχομό της μικρούλας έκανε γνωστή ο ίδιος ο Πύρρος Δήμας το Σάββατο, μέσα από μια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, όπου ανέβασε μια φωτογραφία με το χέρι της νεογέννητης κόρης του και έγραψε στην λεζάντα: «Γεμάτοι ευτυχία και συγκίνηση κρατάμε στην αγκαλιά μας το μικρό μας θαύμα! Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε τον κόσμο μαζί σου… Καλώς ήρθες άγγελέ μας! (Η κοράκλα μας)».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό