18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Εξερευνώντας την foldable πλευρά της Τεχνολογίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Samsung δεν σταματά να εξελίσσει τις συσκευές της παρέχοντας στους καταναλωτές ουσιαστικές λύσεις για την καθημερινότητα τους, ενώ παράλληλα τους ανοίγει νέους δρόμους έκφρασης της δημιουργικότητας τους.

Πριν από μερικά χρόνια το ενδεχόμενο να χρησιμοποιείς μια foldable συσκευή ίσως έμοιαζε με πολυτέλεια για λίγους, όμως η Samsung έχει καταφέρει να κάνει πιο προσιτές τις τελευταίες τεχνολογίες χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κατασκευής, χαρακτηριστικών και λειτουργικότητας. Και με την έλευση των Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5 στην αγορά, ίσως ήρθε η ώρα να κάνεις join στην Flip πλευρά της ζωής.

Η νέα γενιά foldables της εταιρείας έρχεται με ανανεωμένο σχεδιασμό για ακόμα πιο λεπτές και ελαφριές κατασκευές, ενώ χάριν στο νέο μηχανισμό αναδίπλωσης Flex Hinge αμφότερα διπλώνουν ολοκληρωτικά προστατεύοντας την εσωτερική εύκαμπτη οθόνη τους από τη σκόνη. Η άρτια, συμμετρική και ισορροπημένη κατασκευή τους γεμίζουν τον χρήστη με μια premium αίσθηση από το πρώτο άγγιγμα που αντικατοπτρίζει πλήρως τον χαρακτήρα τους. Ταυτόχρονα είναι ακόμα πιο εύκολα και άνετα στην μεταφορά.

Με το design να σε κερδίζει από την πρώτη ματιά, ο επόμενος κρίσιμος τομέας είναι αναμφίβολα η λειτουργικότητα και οι επιδόσεις. Τα νέα Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5 είναι εξοπλισμένα με μια ειδικά παραμετροποιημένη έκδοση του ισχυρού Snapdragon 8 Gen 2 SoC που εγγυάται μια απρόσκοπτη και ταχύτατη εμπειρία χρήσης σε κάθε σενάριο χρήσης. Είτε χρησιμοποιείς την συσκευή σου για λόγους ψυχαγωγίας (π.χ. gaming, κάμερα), είτε για να ενισχύσεις την παραγωγικότητα σου (π.χ. multitasking, Samsung DeX mode), τα foldables της Samsung σε καλύπτουν χωρίς το παραμικρό σκαμπανέβασμα στην απόδοση τους και ενοχλητική υπερθέρμανση. Ας τα δούμε, όμως, λίγο πιο αναλυτικά.

Samsung Galaxy Z Flip5

Εξοπλισμένο με νέα εξωτερική οθόνη Flex Window 3.4’’, το Galaxy Z Flip5 σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις ακόμη περισσότερα χωρίς καν να χρειαστεί να το ξεδιπλώσεις! Με πολλές επιλογές παραμετροποίησης, η νέα Flex Window οθόνη σου δίνει άμεσα πρόσβαση σε ειδοποιήσεις, ρυθμίσεις και 13 widgets της Samsung που διευκολύνουν αφάνταστα την καθημερινότητα σου. Για παράδειγμα, μπορείς να απαντάς απευθείας σε μηνύματα μέσω του πλήρους πληκτρολογίου QWERTY που εμφανίζεται στην οθόνη, να βλέπεις τον καιρό, να διαχειρίζεσαι τον media player, να πραγματοποιείς και να δέχεσαι κλήσεις, να βλέπεις δείκτες της σωματικής ευεξίας σου κλπ. Αυτό που θα λατρέψετε, όμως, είναι η δυνατότητα λήψης εκπληκτικών φωτογραφιών και s με την ιδιαίτερα αναβαθμισμένη κάμερα βλέποντας τον εαυτό σας στην οθόνη, ακόμα και όταν βρίσκεστε μέσα σε δημοφιλείς εφαρμογές. Και με την ακόμα μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία μπορείς να πειραματίζεσαι δημιουργικά όλη μέρα!

Η σειρά Galaxy Z Fold δημιουργήθηκε εξαρχής με σκοπό να βοηθήσει τους επαγγελματίες power users να ενισχύσουν την παραγωγικότητα τους και ιδανικά να αφήσουν στην άκρη το laptop όταν βρίσκονται εν κινήσει. Παράλληλα, όμως, η Samsung ενισχύει τις συσκευές της με λειτουργίες που καλύπτουν και τις ανάγκες της διασκέδασης, όπως την παρακολούθηση ταινιών, s και gaming.

Η μεγάλη εσωτερική οθόνη ξεδιπλώνεται έως τις 7.6’’ και γίνεται ιδανική για την παρακολούθηση περιεχομένου, αλλά και για να βυθιστείς στον κόσμο των πιο απαιτητικών mobile games. Υποστηρίζει τη νέα γραφίδα S Pen (πωλείται ξεχωριστά) που ξεκλειδώνει μοναδικές δυνατότητες έκφρασης της δημιουργικότητας του χρήστη μέσα από πολλές εφαρμογές, ενώ μπορείς να έχεις ανοικτά ταυτόχρονα πολλά παράθυρα εφαρμογών για ενισχυμένο multitasking και με υποστήριξη λειτουργίας drag-and-drop για την πανεύκολη μεταφορά αρχείων μεταξύ τους.

Οτιδήποτε βλέπεις στην κρυστάλλινη εξωτερική οθόνη μεταφέρεται αστραπιαία και προσαρμόζεται ανάλογα στην μεγαλύτερη εσωτερική οθόνη μόλις ξεδιπλώσεις την συσκευή σου, ενώ και στον τομέα της κάμερας οι λήψεις φωτογραφιών και s κινούνται στο ανώτατο επίπεδο! Φυσικά, χάριν στον νέο μεντεσέ Flex Hinge μπορείς να στηρίξεις το Galaxy Z Fold5 υπό οποιαδήποτε γωνία και να ανακαλύψεις την τρομερή ευελιξία αυτού του format.

Όπως και στην περίπτωση του Galaxy Z Flip5, έτσι και στο Galaxy Z Fold5 η μπαταρία χωρητικότητας 4400mAh προσφέρει ολοήμερη χρήση για να κάνεις τα πάντα εν κινήσει!

Ετοιμάσου να ζήσεις μια ξεχωριστή εμπειρία με τα νέα Samsung Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5!

Θα βρείτε τη νέα σειρά Galaxy Z στο Samsung.com/gr.

Δωρεάν Standard Παράδοση

Έως 36 άτοκες δόσεις

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε in each article

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό