18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Εξαιρετικές εντυπώσεις από το Ούζο Βαρβαγιάννη στην Foodexpo 2024

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Ούζο Βαρβαγιάννη εντυπωσίασε με την συμμετοχή του στην Foodexpo 2024, την μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών, που πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 11 Μαρτίου 2024.

Ειδικότερα στον εκθεσιακό χώρο του Athens Metropolitan Expo, το Ούζο Βαρβαγιάννη παρουσίασε με εξαιρετική επιτυχία τα τέσσερα μοναδικά αποστάγματά του: το Πράσινο, το Μπλε, τον Εύζωνα και την Αφροδίτη.

Η εταιρία υποδέχθηκε τους επαγγελματίες του κλάδου από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τόσο την υψηλή ποιότητα και μεστή γεύση των αποσταγμάτων του Ούζου Βαρβαγιάννη όσο και την πλούσια ιστορία που συνοδεύει την παραγωγή τους. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, το επίκεντρο προβολής ήταν το ούζο Αφροδίτη, ένα εξαιρετικό απόσταγμα που έχει κερδίσει την προτίμηση του εγχώριου και διεθνούς κοινού σημειώνοντας σημαντικές πωλήσεις σταθερά εδώ και χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περίπτερο του Ούζου Βαρβαγιάννη επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης.

Η συμμετοχή του Ούζου Βαρβαγιάννη στη Foodexpo αντικατοπτρίζει τη διαρκή δέσμευσή του στην προώθηση της ελληνικής παράδοσης, κουλτούρας και γεύσης ενισχύοντας τη θέση του ως πρωταγωνιστή στην αγορά των ελληνικών αποσταγμάτων.

Λίγα λόγια για την εταιρεία Βαρβαγιάννη

Πιστοί φύλακες της παράδοσης των 160 χρόνων, η οικογένεια Βαρβαγιάννη βαδίζει στα βήματα που χάραξε ο Ευστάθιος Βαρβαγιάννης από το 1860 όταν έφτασε στο γραφικό Πλωμάρι της Λέσβου.

Με πολλή αγάπη και μεράκι, η 100% ελληνική οικογενειακή επιχείρηση Βαρβαγιάννη επιλέγει προσεκτικά αγνά, φυσικά υλικά, τα οποία σε απόλυτη αρμονία με την ιστορία και την παράδοση αλλά και με την χρήσιμη συμβολή της τεχνολογίας οδηγούν στη δημιουργία ενός εκλεκτού ελληνικού ποτού, του ούζου, με το οποίο το όνομα της εταιρείας Βαρβαγιάννη έχει καταφέρει να ταυτιστεί παγκοσμίως.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό