27.3 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Εξαγριωμένος με τη διαιτησία στο Σίτι

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μάντσεστερ Σίτι αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την Τότεναμ στο «Έτιχαντ» και έπεσε στην 3η θέση της βαθμολογίας στην Premier League έπειτα κι από τη νίκη της Λίβερπουλ επί της Φούλαμ (4-3).

Οι «πολίτες» ήταν έξαλλοι στο φινάλε του αγώνα με τον διαιτητή του αγώνα Σίμον Χούπερ, αφού στα τελευταία λεπτά δεν επέτρεψε το πλεονέκτημα να «παιχτεί», κι ενώ ο Τζακ Γκρίλις έφευγε μόνος του στην αντεπίθεση.

Όπως είναι φυσικό, ο Έρλινγκ Χάαλαντ και οι υπόλοιποι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους απέναντι στον ρεφερί, με τον Νορβηγό να μην μπορεί να κατανοήσει την απόφασή του και να… τραβάει τα μαλλιά του.

Ο Γκουαρδιόλα, ερωτηθείς για το περιστατικό, απάντησε έντονα. «Επόμενη ερώτηση» και πρόσθεσε. «Δεν θα κάνω ένα σχόλιο σαν τον Μικέλ Αρτέτα. Είναι δύσκολο όταν εξετάζετε την εικόνα: ο διαιτητής αποφασίζει να σφυρίξει αφού έχει ήδη πει “παίζετε”. Μετά την πάσα, το σφύριγμα, οπότε δεν καταλαβαίνω αυτή την ενέργεια». Ο Καταλανός αναφερόταν στα σχόλια του Αρτέτα μετά το νικητήριο γκολ του Άντονι Γκόρντον για τη Νιούκαστλ εναντίον της Άρσεναλ μετά από τρεις ελέγχους VAR. Ο Αρτέτα χαρακτήρισε εκείνη την απόφαση «απόλυτη ντροπή».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό