21.8 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Εξάρα κορυφής η Ρέιντζερς, κόλλησε στο μηδέν η Σέλτικ με άστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιακουμάκη στο 90+3’σκωτία

Ειδήσεις Ελλάδα

ΣΚΩΤΙΑ

ΘΩΜΑΣ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
31.10.2021 | 18:07

Οι παίκτες της Ρέιντζερς πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν
2020 LUIS VIEIRA / AP IMAGES

Η Ρέιντζερς επικράτησε της Μάδεργουελ με 6-1 στην έδρα της και παρέμεινε στην κορυφή του σκωτσέζικου πρωταθλήματος, ενώ η Σέλτικ δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο κόντρα στη Λίβινγκστον με τον Γιακουμάκη να αστοχεί από την άσπρη βούλα στο 90+3′.

Η Ρέιντζερς πέρασε από την έδρα της Μάδεργουελ με εξάρα και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 13ο λεπτό, με τον Τάβερνιερ να ισοφαρίζει στο 43ο λεπτό και τον Σάκαλα να φέρνει τούμπα το ματς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Στίβεν Τζέραρντ ήταν καταιγιστικοί και ολοκλήρωσαν με θρίαμβο τη δώδεκατη αγωνιστική της Scottish Premiership. Ο Σάκαλα έκανε χατ τρικ, σημειώνοντας άλλα δύο γκολ, με τους Γκλεν Καμάρα και Κεμάρ Ρούφε.

Μάλιστα η Ρέιντζερς διεύρυνε το προβάδισμά της στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς η Σέλτικ κόλλησε στο μηδέν χθες (30/10 βράδυ, καθώς έμεινε στο μηδέν με τη Λίβινγκστον, με τον Γιώργο Γιακουμάκη να αγωνίζεται βασικός και να εξελίσσεται σε αρνητικό πρωταγωνιστή.

Μάλιστα είχε την ευκαιρία να δώσει στους “Κέλτες’ το πολύτιμο τρίποντο στο 90+3′, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει, καθώς ο Στρίγιεκ απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Έλληνας φορ. Πλέον η Ρέιντζερς έχει 27 βαθμούς, ενώ η Σέλτικ έχει μόλις 23.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό