22.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Εξάγωνο Ερμή – Κρόνου, Μπαίνουν οι βάσεις για το μέλλον ..

Ειδήσεις Ελλάδα

Στη σημερινή εποχή είναι πολύ σημαντικό τα βήματα μας να είναι προσεχτικά μελετημένα, και χωρίς βιασύνη. Στις 05/04 ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου θα συναντηθεί σε όψη εξάγωνου με τον Κρόνο από το ζώδιο τους Ιχθύς  (03ο 12’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο, μας δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσουμε με προσεχτικές κινήσεις στην υλοποίηση των φιλόδοξων προσωπικών και επαγγελματικών μας σχεδίων. Επίσης, θα μας δοθεί η δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε τις διάφορες ευκολίες και ρυθμίσεις που θα προκύψουν για να τακτοποιήσουμε τις γραφειοκρατικές και οικονομικές μας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους.  Από την άλλη πλευρά θα καταφέρουμε να κερδίσουμε τους άλλους με την σοβαρότητα και την υπεύθυνη στάση μας.

Ένας άλλος τρόπος για να εκμεταλλευτούμε δημιουργικά αυτή την όψη. είναι να προχωρήσουμε στην όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση ενός επαγγελματικού ταξιδιού ή ενός εκπαιδευτικού σεμιναρίου.  Επίσης, μπορούμε να προχωρήσουμε και στην αξιοποίηση ενός παλιού μεταφορικού μέσου.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο, θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Ταύρους  και τους Σκορπιούς όσο και τους Ιχθύς και τους Παρθένους, που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+. Η όψη αυτή θα επαναληφθεί άλλες 2 φορές, στις  12/05/2023 και στις 19/05/2023.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο τους Ιχθύς, ανοίγει το δρόμο για να ξεκινήσουν τις συζητήσεις που αφορούν νέες επαγγελματικές συμφωνίες οι οποίες τους θα τους δώσουν την πολυπόθητη  σταθερότητα στα οικονομικά τους, και παράλληλα θα αποδείξουν  στους συναδέλφους και στους προϊσταμένους τους την αξία τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ουσιαστικές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το ταίρι και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, δείχνοντας παράλληλα με πράξεις ότι είναι εκεί και μπορούν να τους προστατεύσουν.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο τους Ιχθύς, θα τους βοηθήσει αρχικά να οργανώσουν με τον καλύτερο τρόπο τα νέα τους επαγγελματικά εγχειρήματα, ενώ παράλληλα θα τους δοθεί η δυνατότητα να τακτοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο τις γραφειοκρατικές τους υποθέσεις, κλείνοντας εκκρεμότητες χρόνων, έχοντας την βοήθεια ατόμων από το φιλικό ή κοινωνικό τους κύκλο που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά. Σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξουν στο ταίρι τους ότι δεν λένε λόγια του αέρα, αντίθετα, θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης τους.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο τους Ιχθύς, θα τους βοηθήσει  με υπομονή και επιμονή να οργανώσουν μελλοντικά επαγγελματικά τους βήματα και να βρουν τρόπους να ξεπεράσουν τα διάφορα εμπόδια που μπορεί να υπάρχουν στον δρόμο τους , έστω και αν χρειαστεί να κινηθούν παρασκηνιακά. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ξαναβρούν την αυτοπεποίθηση τους,  ενώ είναι πιθανό να βρεθεί και πάλι στο δρόμο τους ένα πρόσωπο από το ερωτικό τους παρελθόν με το οποίο ο κύκλος δεν έχει κλείσει.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο τους Ιχθύς, θα τους βοηθήσει να δείξουν το σοβαρό τους προφίλ και να μην αναλώνουν , το χρόνο τους σε περιττές συζητήσεις, καθώς ο χρόνος τους είναι πολύτιμος. Σε προσωπικό επίπεδο, θα δώσουν χρήσιμες συμβουλές στους φίλους τους, ενώ είναι πιθανό ορισμένοι να ξεκινήσουν μια ερωτική σχέση μέσα από το φιλικό τους κύκλο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό