20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή – Αφροδίτης, Εκφράστε τα συναισθήματα σας ..

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα προβλήματα στις προσωπικές σχέσεις ξεκινάνε από το γεγονός, ότι οι ενδιαφερόμενοι είτε δεν εκφράζουν τα συναισθήματα τους καθώς φοβούνται ότι το ταίρι τους θα τους εκμεταλλευτεί, είτε από εγωισμό. Οι σχέσεις όμως για να διατηρηθούν ζωντανές, είναι απαραίτητο να εξωτερικεύουμε τα συναισθήματα μας, και να βιώνουμε με χαρά και ευγνωμοσύνη την κάθε μας στιγμή.

Στις 17/10 ο Ερμής λίγο πριν ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη (10ο 21’). Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου του Ερμή με την Αφροδίτη θα βρεθούμε στην ευχάριστη θέση να εκφράσουμε με χαρά και παιχνιδιάρικη ίσως διάθεση, τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας στους αγαπημένους μας.

θα κάνουμε όμορφες συζητήσεις  με τους φίλους και τους συνεργάτες μας, θα γνωρίσουμε μέσα από τον φιλικό και κοινωνικό μας κύκλο άτομα τα οποία θα μας βοηθήσουν να αναπτύξουμε τα σχέδια μας. Θα δούμε την  δημοτικότητα μας να αυξάνεται, θα έρθουμε πιο κοντά με το ερωτικό μας ταίρι, ενώ θα καταφέρουμε τα πιο δύσκολα πράγματα με τον πιο όμορφο τρόπο.

Η όψη εξάγωνου θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Ζυγούς και τους Κριούς όσο και τους Διδύμους και τους Τοξότες που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

Στα  ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με την Αφροδίτη, θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν με ενθουσιασμό τα μελλοντικά τους σχέδια στους φίλους και στους συνεργάτες τους. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα κάνουν με το ταίρι τους σχέδια για ένα ταξίδι, ενώ οι αδέσμευτοι, είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια ερωτική σχέση με ένα άτομο που θα γνωρίσουν από το διαδίκτυο.

Στα  ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με την Αφροδίτη, θα καταφέρουν να περάσουν με έξυπνο τρόπο τις απόψεις τους στο χώρο της εργασίας τους, ενώ αυτές τις ημέρες θα έχουν την δυνατότητα να προχωρήσουν και σε επιτυχημένες νέες οικονομικές συνεργασίες. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, είναι πιθανό να τους αναστατώσει ευχάριστα ένα φλερτ που θα προκύψει στο χώρο της εργασίας τους.

Στα  ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με την Αφροδίτη, θα τους φέρει στην ευχάριστη θέση, να δουν την δημοτικότητα τους να ανεβαίνει κατακόρυφα, τόσο στο χώρο της εργασίας τους όσο και στις φιλικές τους παρέες,  και αυτό θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την καλή τους διάθεση. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, οι δεσμευμένοι θα εκφράσουν με ευκολία και ενθουσιασμό τα συναισθήματα τους στους αγαπημένους τους, ενώ οι αδέσμευτοι θα είναι νικητές στο παιχνίδι του φλερτ.

Στα  ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με την Αφροδίτη, θα έχουν την δυνατότητα να αλλάξουν την γνώμη που έχουν οι άλλοι για αυτούς, δείχνοντας ένα πιο ευχάριστο και ευγενικό προφίλ, ενώ παράλληλα θα έχουν και σημαντικές επαγγελματικές επιτυχίες. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα νιώσουν πιο σίγουροι για τα συναισθήματα τους και αυτό θα τους βοηθήσει να τα εξωτερικεύσουν στο ερωτικό τους ταίρι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό