15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Εξάγωνο Άρη – Δία, Η ζωή αγαπάει τους τολμηρούς

Ειδήσεις Ελλάδα

Λέμε ότι η ζωή αγαπάει τους τολμηρούς, και αυτό είναι αλήθεια, γιατί τα όνειρα για να γίνουν πραγματικότητα χρειάζεται θάρρος, τόλμη, αλλά και την επιλογή της σωστής στιγμής. Στις 04/02 ο πλανήτης της δράσης Άρης από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Δία από τους Ιχθύς (08ο 03’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία η τύχη θα είναι με το μέρος μας, αρκεί να τολμήσουμε, αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες  για να βάλουμε σε εφαρμογή τα σχέδια μας, ενώ παράλληλα θα έχουμε την δυνατότητα να διακρίνουμε τις ευκαιρίες και τα αντανακλαστικά για να τις εκμεταλλευτούμε.

Από την άλλη πλευρά θα δείξουμε δυναμισμό και αποφασιστικότητα, γεγονός που θα εκπλήξει ευχάριστα τον φιλικό και επαγγελματικό μας κύκλο, ενώ δεν θα διστάσουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες οι οποίες θα μας βοηθήσουν να ξεχωρίσουμε. Αυτές τις ημέρες τα αποθέματα ενέργειας μας θα είναι ανεξάντλητα, γι’ αυτό και ένας πολύ καλός τρόπος εκτόνωσης είναι να ασχοληθούμε με τις αγαπημένες αθλητικές δραστηριότητες.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους όσο και τους Παρθένους και τους Ιχθύς,  καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει για  6 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία θα τους βοηθήσει να πάρουν σημαντικές πρωτοβουλίες στην δουλειά τους και να προχωρήσουν σε νέες οικονομικές συνεργασίες, εκμεταλλευόμενοι τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιασθούν. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσουν σίγουροι για τον εαυτό τους και τα συναισθήματα τους και θα διεκδικήσουν την καρδιά του ατόμου που τους ενδιαφέρει.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία θα ακολουθήσουν τα όνειρα τους και θα πάρουν τολμηρές αποφάσεις για το επαγγελματικό τους μέλλον, οι οποίες πιθανόν στα μάτια των δικών τους ανθρώπων να φαίνονται αρκετά ριψοκίνδυνες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρουν πρωτοβουλίες οι οποίες θα ενθουσιάσουν το ταίρι τους και θα τους φέρουν ακόμα πιο κοντά.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν με ενθουσιασμό τις απόψεις τους κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών και φιλικών τους συζητήσεων, ενώ δεν θα διστάσουν να έχουν και ενεργό συμμετοχή σε διάφορες κοινωνικές δράσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να κάνουν ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους το οποίο θα συνδυάζει και την διασκέδαση.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία θα τους ωθήσει να αφήσουν πίσω τους ενδοιασμούς και να βάλουν σε πρακτική εφαρμογή τα τολμηρά τους σχέδια, για τα οποία είναι έτοιμοι να δουλέψουν με πάθος, ενώ από την άλλη πλευρά, μια νέα συνεργασία θα τους βοηθήσει να ξεχωρίσουν. Σε ότι προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρουν να αναθερμάνουν την ερωτική τους σχέση, ενώ το περίσσευμα της ενέργειας τους θα μπορέσουν να το διοχετεύσουν στην αγαπημένη τους αθλητική δραστηριότητα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό