18.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Εξάγωνου Άρη – Ουρανού, Ευχάριστοι αιφνιδιασμοί !!

Ειδήσεις Ελλάδα

Σημαντικές πρωτοβουλίες που θα μας βοηθήσουν να ξεχωρίσουμε, ήρθε η ώρα να πάρουμε κάποιο από εμάς. Συγκεκριμένα, στις 04/05 ο πλανήτης της δράσης Άρης από τους Ιχθύς θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (14ο 45’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό,  θα νιώσουμε αρκετά δυνατοί και αποφασισμένοι, ώστε να κάνουμε το επόμενο βήμα στην καριέρα μας, έστω και αν το βήμα που θα κάνουμε είναι αρκετά τολμηρό. Επίσης, αρκετοί από εμάς είναι πιθανό να αιφνιδιάσουμε τους άλλους με τόσο με τις αποφάσεις όσο και με τις πράξεις μας, κινήσεις που αν εκμεταλλευτούμε σωστά, θα είναι προς όφελος μας.

Από την άλλη πλευρά, αυτή τη χρονική περίοδο μας δίνεται η δυνατότητα να απελευθερωθούμε από σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες δεν μας βοηθούν να εξελιχθούμε. Ωστόσο, αυτές τις ημέρες, εκτός από τις πρωτοβουλίες που θα πάρουμε, τις αιφνιδιαστικές μας κινήσεις αλλά και το δυναμισμό που θα βγάλουμε προς τα έξω, είναι σημαντικό να βρούμε δημιουργικούς τρόπους για να διοχετεύσουμε την ενέργεια μας, και ο καλύτερος από όλους τρόπος είναι μέσω της γυμναστικής και των αγαπημένων μας αθλητικών δραστηριοτήτων.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Ιχθύς  και τους Παρθένους όσο και τους Ταύρους και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης ισχύει για  7 ημέρες -/+

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα τα βοηθήσει να προχωρήσουν στην υλοποίηση ενός τολμηρού επαγγελματικού σχεδίου ή σε μια οικονομική συνεργασία, οι οποίες θα φέρουν ευχάριστες ανατροπές στο πορτοφόλι τους. Σε προσωπικό επίπεδο, πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης τους με τον σύντροφο τους, ενώ αρκετοί από αυτούς θα τολμήσουν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει ευχάριστες αλλαγές στις φιλικές και κοινωνικές τους σχέσεις, καθώς μέσα από αυτές θα προκύψουν νέες συνεργασίες, μέσα από τις οποίες θα ξεχωρίσουν, ενώ αρκετοί είναι πιθανό να αρχίσουν να έχουν ενεργή συμμετοχή στα κοινά. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψει ένας ξαφνικός έρωτας μέσα από την παρέα των φίλων τους.

Τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους φέρει ευχάριστες αλλαγές στην καριέρα τους, για τις οποίες είναι πιθανό κινηθούν παρασκηνιακά. Επίσης, δεν θα διστάσουν να πάρουν και σημαντικές πρωτοβουλίες στην δουλειά τους, βγάζοντας στην επιφάνεια το πιο δυναμικό τους προφίλ. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψει ένας ξαφνικός έρωτας στο χώρο της δουλειάς τους.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους ωθήσει να πάρουν πρωτοβουλίες και να προχωρήσουν σε κινήσεις αιφνιδιασμού στην δουλειά τους, βάζοντας σε πρακτική εφαρμογή τα τολμηρά τους σχέδια. Σε προσωπικό επίπεδο, θα γίνουν πιο εκφραστικοί, ενώ δεν θα διστάσουν να διεκδικήσουν την καρδιά του ατόμου που τους ενδιαφέρει. Επίσης, αυτές τις ημέρες καλό θα ήταν να διοχετεύσουν την ενέργεια τους μέσο της άσκησης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό