18.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Εντυπωσιακό βίντεο με το Fast Ferries Andros στην Τήνο

Ειδήσεις Ελλάδα

Κάμερα κατέγραψε τις αγωνιώδεις στιγμές «μάχης» που έδωσε το Fast Ferries Andros με τα κύματα. Το βίντεο με την εικόνα που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, δείχνει το πλοίο να «παλεύει» με τα πολλά μποφόρ που επικρατούσαν στο Αιγαίο και σκέπαζαν την πλώρη του.

Το καράβι ξεκίνησε απ’ το λιμάνι της Μυκόνου με προορισμό τη Ραφήνα και ενδιάμεσο σταθμό την Τήνο και τα κύματα προσπάθησαν -ευτυχώς χωρίς… επιτυχία- να το «καταπιούν». Το βίντεο που δημοσίευσε το cycladeslive είναι άκρως εντυπωσιακό.

Προβλήματα έχει προκαλέσει το κύμα κακοκαιρίας που κάνει το πέρασμά του από τη γειτονιά μας και πλήττει τις τελευταίες μέρες τη χώρα. Η αρχή έγινε από τη Βόρεια Ελλάδα, εκεί όπου προγραμματίστηκε να πάνε μία ώρα αργότερα στα σχολεία οι μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης λόγω της χιονόπτωσης.

Το ψυχρό κύμα συνεχίζει να επελαύνει φέρνοντας μαζί του ισχυρούς βοριάδες και τσουχτερό κρύο. Από την «οργή» των έντονων καιρικών φαινομένων γλιτώνουν προς το παρόν τα ανατολικά και τα ηπειρωτικά, ενώ, η θερμοκρασία σε όλη την επικράτεια εξακολουθεί να βρίσκεται σε πτώση.

Στο Αιγαίο και ειδικά στην περιοχή των Κυκλάδων επικρατούσαν άνεμοι θυελλώδεις από Βόρειο-βορειοδυτικές διευθύνσεις έντασης 6 έως 8 μποφόρ, με τις ριπές να φτάνουν τοπικά ακόμα και τα 9 μποφόρ, ενώ, σημειώθηκαν και χαλαζοπτώσεις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό