21.2 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Εντυπωσιακός ο νέος editor στο Google Photos

Ειδήσεις Ελλάδα

Του Θάνου Παλάγκα

Η Google έχει ξεκινήσει και δίνει την αναβάθμιση για τον καινούριο editor στην εφαρμογή Google Photos για Android. Η συγκεκριμένη αναβάθμιση ήταν ήδη διαθέσιμη από τον Φεβρουάριο για συσκευές iOS.

O νέος editor επιτρέπει να κόβουμε, σταθεροποιούμε, περιστρέφουμε το βίντεο μας, όπως ακριβώς και η προηγούμενη έκδοση. Πλέον όμως, μπορούμε να κάνουμε crop στην εικόνα, να εξάγουμε συγκεκριμένα frames, να αλλάξουμε την προοπτική, όπως επίσης να προσθέσουμε πολλά φίλτρα, τα οποία είναι επίσης διαθέσιμα όταν κάνουμε επεξεργασία φωτογραφίας. Επιπλέον μπορούμε να εφαρμόσουμε και δικές μας αλλαγές, όπως να ρυθμίσουμε την φωτεινότητα, αντίθεση, κορεσμό, τόνος δέρματος, σκιές, απόχρωση, θερμοκρασία χρώματος και άλλα.

Υπάρχουν πάνω από 30 ρυθμίσεις, τις οποίες μπορεί κάποιος να αλλάξει. Παρόλα αυτά, δεν δίνεται ακόμα η δυνατότητα συνδυασμού δύο βίντεο όπως γίνεται στο iMovie της Apple. Φυσικά υπάρχουν πολλές άλλες εφαρμογές αν θέλει κάποιος περισσότερο έλεγχο και δυνατότητες. Αλλά είναι πολύ θετικό το βήμα να έχουμε περισσότερες επιλογές μέσα στο Google Photos, για αυτούς που δεν θέλουν κάποιο επαγγελματικό εργαλείο.

Η νέα αναβάθμιση της εφαρμογής, ήδη είναι διαθέσιμη σε όλα τα Android και όχι μόνο στα Pixels. Μόλις κάνετε την αναβάθμιση, μπορείτε να ανοίξετε ένα βίντεο μέσα στο Google Photos και να πατήσετε το κουμπί “edit” (επεξεργασία), ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις νέες δυνατότητες.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό