18 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Εντάσσεται στο επιτελείο του Μεντιλίμπαρ ο Συλαϊδόπουλος

Ειδήσεις Ελλάδα

O Σωτήρης Συλαϊδόπουλος είναι έτοιμος να «αρπάξει» την ευκαιρία που του δώθηκε, απ’ το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και να ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο του Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ.

Ο Έλληνας τεχνικός αφού οδήγησε την Κ-19 στους «16» του Youth League, ενάντια στην Ίντερ, έκατσε και στον πάγκο της πρώτης ομάδας, μετά την αποχώρηση του Κάρλος Καρβαλιάλ, στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και πήρε μία άνετη νίκη με 4-0, επιδεικνύοντας και θεαματικό ποδόσφαιρο.

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την έλευση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, έπεισαν την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να δώσει προαγωγή στον Συλαϊδόπουλο, με το πέρας των υποχρεώσεών του στην Κ-19.

Οι δύο προπονητές τα έχουν, ήδη, πει, αφού ο Ισπανός βρέθηκε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με την ένταξη του 45χρονου, να μην είναι και απίθανο να πραγματοποιηθεί μετά και το παιχνίδι με τη Λανς (27/2).

Ο Ολυμπιακός, αυτή την εβδομάδα αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος, για τη φάση των «32» του Conference League, στο πρώτο παιχνίδι του 62χρονου τεχνικού στον πάγκο της ομάδας, με τον επαναληπτικό να είναι προγραμματισμένος την άλλη εβδομάδα και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, να προηγείται.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό