24.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα για Γκριγκόνις

Ειδήσεις Ελλάδα

Επιστροφή στις ευρωπαϊκές νίκες για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, φιλοξενήθηκε από τη Βιλερμπάν για τη 14η αγωνιστική της διοργάνωσης. Οι «πράσινοι» είχαν το προβάδισμα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς και κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με 89-81.

Ένα ματς στο οποίο ο Κώστας Σλούκας έκανε «μαγική» εμφάνιση, ωστόσο, πρώτος σκόρερ για τον Παναθηναϊκό AKTOR ήταν ο Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος κατάφερε να πετύχει 19 πόντους με 5/9 τρίποντα, ενώ μοίρασε και δύο ασίστ.

Ο Λιθουανός, ήταν αμφίβολος πριν από το ματς και όχι απλά έδωσε το παρών, αλλά κατάφερε να είναι εξαιρετικά επιδραστικός. Ωστόσο, το αρνητικό για το «τριφύλλι», είναι ότι ο Γκριγκόνις ένιωσε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα μετά το ματς.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο η κατάστασή του θα εξεταστεί και αναμένεται να δουν στον Παναθηναϊκό AKTOR, αν θα είναι έτοιμος για τη διαβολοβδομάδα που ακολουθεί.

Η ελληνική ομάδα, έχει να δώσει δύο σημαντικά παιχνίδια με Αρμάνι Μιλάνο και Μονακό. Μετά από 14 αγωνιστικές, οι «πράσινοι» έχουν ρεκόρ 7-7 στη Euroleague και θέλει να επιστρέψουν στο θετικό σκορ.

Υπενθυμίζουμε ότι επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής στη Γαλλία με τη Βιλέρμπάν και αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο για την ομάδα του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό